Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bölüm Sorma Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar benim küçük bir kuzen var 29 bininci oldu.Bilgisayar istiyor gibi.dokuz eylül yazayım diyor büyük ihtimal o olucak dedi.Ayrıca Başkent bursluda oluyor dedi.Hangi okul daha faydalı olur.Başkentte mi daha iyi eğitim acaba hocaları belki özel olduğu için daha iyi olabilir?
Dokuz eylülün kampüsü kötüymüş fakat eğitimi iyiymiş diyorlar dedi.Bu bölümlerde okullarda okuyan varsa fikirlerini yazabilirler mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
moncici said:

29bin ne ya seneye tekrar hazırlansın.

Yıkıcı değil yapıcı olalım pls.

Aluriel said:

başkenti salla, dokuz eylül ordan daha iyi illa ikisinden biri olacaksa

Neye dayanarak var mı özel bir nedeni fikir mi sadece?
Mesaj tarihi:
abi ankaraya kafadan gıcığım zaten baştan. bi arkadaşı ziyarete gitmiştik yanlış hatırlamıyorsam alakasız bi yerdeydi kampüsü. güzel de değildi. bi 5-6 sene oldu ama. ayrıca burslu falan sıkıntı direk, uğraşmazdım ben olsam hayatta.
Mesaj tarihi:
Dokuz eylül kampüsü nerde şimdi :P iyi bi yermi izmirliler konuşsun :D
Başkent konusuna bende katılıyorum bildiğim kadarıyla uzakta kampüs özel olması sıkıntı stress ama eğitimi falan böle taş gibiyse hani bi düşünülebilir diye
Mesaj tarihi:
geçenlerde yolda yürürken böyle 18'lik adamları görünce herhalde dershane çıkışına denk geldim falan sandım haziran ortasında derhanemi olur laa demekle kafayı bir yukarıya kaldırdım başkent üniversitesi bilemem nesi yazıyordu. tabi tüm kampüsü böyle olmayabilir. varsa tabi hiç bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...