Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Selamlar benim küçük bir kuzen var 29 bininci oldu.Bilgisayar istiyor gibi.dokuz eylül yazayım diyor büyük ihtimal o olucak dedi.Ayrıca Başkent bursluda oluyor dedi.Hangi okul daha faydalı olur.Başkentte mi daha iyi eğitim acaba hocaları belki özel olduğu için daha iyi olabilir? Dokuz eylülün kampüsü kötüymüş fakat eğitimi iyiymiş diyorlar dedi.Bu bölümlerde okullarda okuyan varsa fikirlerini yazabilirler mi? Şimdiden çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 29bin ne ya seneye tekrar hazırlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 başkenti salla, dokuz eylül ordan daha iyi illa ikisinden biri olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 moncici said: 29bin ne ya seneye tekrar hazırlansın. Yıkıcı değil yapıcı olalım pls. Aluriel said: başkenti salla, dokuz eylül ordan daha iyi illa ikisinden biri olacaksa Neye dayanarak var mı özel bir nedeni fikir mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 9eylül bilg müh nerdeki kampüs kötü demiş endüstri ege'nin içindeydi tınazdaysa gg tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 endüstriyi taşıdılar abi sadece makina ege üniversitesi içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi ankaraya kafadan gıcığım zaten baştan. bi arkadaşı ziyarete gitmiştik yanlış hatırlamıyorsam alakasız bi yerdeydi kampüsü. güzel de değildi. bi 5-6 sene oldu ama. ayrıca burslu falan sıkıntı direk, uğraşmazdım ben olsam hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dokuz eylül kampüsü nerde şimdi :P iyi bi yermi izmirliler konuşsun :D Başkent konusuna bende katılıyorum bildiğim kadarıyla uzakta kampüs özel olması sıkıntı stress ama eğitimi falan böle taş gibiyse hani bi düşünülebilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Kötü 9 eylül kampüsü çok dağınık.O yüzden kampüste pek denmez aslında. Ayrıca Buca çok çirkin bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 geçenlerde yolda yürürken böyle 18'lik adamları görünce herhalde dershane çıkışına denk geldim falan sandım haziran ortasında derhanemi olur laa demekle kafayı bir yukarıya kaldırdım başkent üniversitesi bilemem nesi yazıyordu. tabi tüm kampüsü böyle olmayabilir. varsa tabi hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dartanian said: Ayrıca Buca çok çirkin bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ben seviyorum ya bucayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Çok değişik anektodlar geldi bakalım başkent ve dokuz eylülde okuyan var mı birde onları dinleseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Endüstri mühendisi olacağına mevsimlik işçi olsun. yazılım makina mekatronik elektrik-elektronik otomotiv dışında mühendislik yazılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 başkent tabiki. 9 eylül ne lan, yibo bile daha iyi oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar