hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 turn based ordu kurmalı ülke yönetmeli (ww2, normal, fantasy vs. de yapabiliriz değişik şeyler) bir oyun oynayalım ya ama sırf kapışma olmasın konuşması bol diplomasi entrika falan dönecek konu dışındaki gençlerin ülke kurtarma hevesini de tatmin edecek bişiler. Diplomacy uygun sanırım forumdan oynamak için ama tam bilmiyorum nasıl oynanıyor. Kendi sistemimizi de yaparız çok zor olmaz da böyle bişiler yapsak kimler oynamak ister bir bakayım dedim az kişi çıkarsa hiç uğraşmayız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ben oynarsam alçak koltuğa oturmam. davosa da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 oynamak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 HEARTS OF IRON 2 tartışılmaz. Ay sonu steam'den alıyorum darkest hours'u. Allah kurtarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 forum üstünden dioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Çin yda Rusyayı alan oyunu kilitler. Amerikadan bahsetmiyorum bile. Hayali ülkeler yaratılabilir, daha uygun olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar