Sinank Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bugün cd cide 3 cd lik battlefront gördüm ama nhl 2005 alınca param yetmedi demo faln değildir di mi[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 beta olabilir?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yol değil var bende aldım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 http://www.lucasarts.com/ buradada in stores diyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Aldım, oynadım, bitirdim, beğendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Almaya değer mi, hangi oyuna benziyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 adam bitirdim demişş ohaaa güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: spawn77, 24 Eylül 2004 22:09 tarihinde demiş ki: Aldım, oynadım, bitirdim, beğendim :D Bismillah daha yeni çıktı beee. Ne zaman bitirdin? Yükleyip başladın oyuna. Hiç kalkmadan oynadın bitirdin ehrhalde. Öhh diyorum yani. Size oyun dayanmaz :)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 nası grafik yok naaptın ya:) stormtrooperlar&ayak sesleri çok hoşuma gittiğinden beğendim sesleri, ama E11 blaster rifle sesleri kolpaydı, sevmedim onları bölümleri iyi organize etmişler, loadinglerdeki gezegene zoom olayı zamanla sıkıyor, multisi güzel olmaz kanımca ama başka örneği yok bu oyunun, alınası olmasının yanında bu nedeni de göz önünde tutun. öss olmasa box alırım:) şimdi alsam dayanamam:D[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Valla ben beğendim. belki starwars fan ıyım ondandır :D ama güzel yapmışlar bence multiside iyi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 aramayı kullanınız, kullandırınız.battlefront un çıkmış olması hakkında 3. konu..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hadi canım cidden çıkmış mı? atiyosuuuuun lol. olm topic okuyun kaçıncı topic bu hakkaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar