Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödeme Seçenekleri+ En uygun başlangıç

Proud2BeTurk

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyuna sıfırdan hiç birşey bilmeden başlıyorum. İlk size danışayım dedim. Şimdi sorularıma gelicek olursak;

-Ben oyuna 6 yada 12 aylık ödeme yaparak başlarsam indirim gibi birşey varmı?

-Oyunun 15günlük triali var galiba, triale başlayıp oyunu alırsam trial hesabımdaki süre ekleniyormu normal üyeliğime?

-Referans ile üye olursam birinizden bana bi yararı varmı?

Teşekkürler şimdiden...
Sosyal ağlarda paylaş

-trial ile 15 gün geliyor buddy invite ile 21 gün.
-buddy invite yollayan kişiye 1 aylık oyun süresi yada plex geliyor. aynı hesaba çıkıyor ikisi de aşağı yukarı.
-6 aylık 1 yıllık alırsan daha uygun oluyor indirim var tabiki ama tavsiye etmem ben.
-bu oyunda aylık oyun ücreti oyun içinde kazanılan parayla plex satın alınarak da ödenebiliyor. o sebeple başladıktan 1-2 ay sonra kendi kendini ödeyebilecek duruma gelebiliyor karakterin. 1 yıllık alma demem o yüzden.

öm ile atmıştım sana ama buraya da yazdım başkasına da yarar belki
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna başladıktan sonra yapman gereken ilk şey tutorialları bitirmek olsun.

merkez ve rehber kanallarına katıl, orda her daim yardım edecek birilerini bulursun.

ISK the guide diye bi rehber var. baya detaylı anlatıyor herşeyi. onu edin ve kullan.

ingilizce bilmiyorsan yada çok iyi değilse eveturks diye bir site var türkçe içerik bulunabilecek. ben çok beğenmiyorum siteyi gerek tasarım gerek çeviri bakımından. ama iyidir genede.

tutoriallarla ilgili görsel bişeyler istiyorsan da şu videolar işine yarayabilir. gerçi bunlar incursiondan kalma ama sanmıyorum görevlerin değiştiğini
http://www.youtube.com/playlist?p=PLB569C42A5D18CDFF
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler baya yardımcı oldu bilgiler, Aluriel ile buddy sistemiyle başlayacağım oyuna. Madem oyun kendi içinde kendini amorti edebiliyor o zaman 3 aylık ödeme yeter gibi geliyor bana. 6dolar indirimli geliyormuş o zaman. Acc. oluşturdum download yapıyor şuan 4,5gblık bir client. Fakat sanki 9gb'lık grafikleri daha iyi olan bi clienti vardı gibi geliyor bana, yanlış mı hatırlıyorum aceb? Bana direk bu 4,5luğu indirtiyor bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...