Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Selam,evdeki desktop pc için wireless adaptör lazım, pc ile modem arası 20m arada 1 duvar bide kapı var. 2 sene önce 70tl ye falan aldığım edimax wireless adaptörü dün kırdım.Yandaki laptop full sinyal ile çekerken bu mal alet modemi görmüyordu,windows 7 de sürekli hata vs veriyordu. şöyle 30-40 tl ye bişey arıyorum.tp link leri çok övmüşler,şu antenli olan modelleri. Tavsiyeleri bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Airties kullaniyorum ben. 50 tl'ye almistim inventus'tan stand'li olanlardan. Gayet iyi cekiyor, hicbir sikintim olmadi. Ama mesafe 5 metre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 up up! yeni konu açmayayım, hazıra konayım dedim. babamın emektar bilgisayarı için bir wireless adaptöre ihtiyaç duyduk,evdeki kablo karmaşasından kurtulalım diye. bir tanıdıktan falan tplinkin üretimden kalkmış bir modelini almış ödünç, ama alet sinir ediyor kafasına göre bağlantıyı görmemeler vs. ayrı bir yazılıma ihtiyaç duymayan, xp uyumlu plug&play wireless adaptörü var mıdır? modem ile bilgisayar arasındakimesafe pek fazla değil, ancak bilgisayarı bir alt kata taşımayı falan düşünüyor babam, öyle olunca biraz da güçlü bir şey olsa daha rahat ederim gibi geliyor. nedir tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 yok mu plug&play wireless adaptörü olup da memnun olan falan ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 cisco'nun 95 liraya bir tane var, vatandan almıştım. aradaki 3-4 duvara rağmen ping 3-4 ms den yukarı çıkmıyor, sinyal yeterli.. ondan al. usb stick gibi oluyor hem de kaidesi var o şekil teşhis et işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar