Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heroes of newerth artık bedava

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ericcantona çok uçma
dota-replikası diye bi çok turnuva hon'u tanımıyor (mesela wcg) bu yüzden de daha fazla potansiyeli varken kullanamıyor oyun,
ama bu oyun çok kötü olduğu için değil. çünkü yüksek meblağalarda ödülleri olan turnuvalar var HoN'da.

dota replikası olsa bile dota herolarına çok farklı skiller ve oyun tarzı kattığı yadsınamaz. s2games çok özgün fikirler ve hero skilleri getiriyor ama bu demek değil ki her zaman hero yapmakta yetenekliler :D

hiç bir dayanağım olmamasına karşın :D benim görüşüm dota2 için piyasada bir rakip olarak kalma ihtimali var HoN'un. tabii daha çok kitleye ulaşması gerek

dota'yla hon'u = pes fifa karşılaştırması yapmak yanlış olmuş, hon zaten replika. dotayı beceremeyen honu da beceremez :P
belki pes ve fifa karşılaştırması hon ve lol için uygun olur
Mesaj tarihi:
mardox said:

ericcantona çok uçma
dota-replikası diye bi çok turnuva hon'u tanımıyor (mesela wcg) bu yüzden de daha fazla potansiyeli varken kullanamıyor oyun,
ama bu oyun çok kötü olduğu için değil. çünkü yüksek meblağalarda ödülleri olan turnuvalar var HoN'da.

dota replikası olsa bile dota herolarına çok farklı skiller ve oyun tarzı kattığı yadsınamaz. s2games çok özgün fikirler ve hero skilleri getiriyor ama bu demek değil ki her zaman hero yapmakta yetenekliler :D

hiç bir dayanağım olmamasına karşın :D benim görüşüm dota2 için piyasada bir rakip olarak kalma ihtimali var HoN'un. tabii daha çok kitleye ulaşması gerek

dota'yla hon'u = pes fifa karşılaştırması yapmak yanlış olmuş, hon zaten replika. dotayı beceremeyen honu da beceremez :P
belki pes ve fifa karşılaştırması hon ve lol için uygun olur

Öncelikle bu karşılaştırmaları yapabilmen için ya benim seviyemde dota oynamış yada hon oynamış olman lazım.
Hon benim de büyük beklentilerle beklediğim bir oyundu bütün test aşamalarında vardım ama oyun beklentimi karşılamadı çünkü kötü bir taklit olmaktan kurtulamadı.
Görselliği arttırmak için çok fazla şey katmışlar ve bu 5v5 combatta görmen gereken şeyleri görememene sebep olabiliyor, fazla göz yorduğu için uzun süre oynamak imkansız gibi bişey, ve hero dengesini hala tutturamamış olmaları inanılmaz. Dota güzel çünkü taktik çeşitliliği var, bir önceki turnuvada hiç picklenmeyen bir hero herhangi bir nerf/buff gelmeden bir sonraki turnuvanın sürekli banlanan herosu olabiliyor.Hon replaylerine baktığımda bu çeşitliliği göremiyorum.

Asıl konu ise insanlar alıştığı şeyleri tercih ederler,birini yeni bir ürüne yönlendirmek istiyorsan çok daha fazlasını masaya koymalısın daha azını yada dengini değil. HoN'un dotaya göre tek artısı Reconnect olayıydı zaten o da bugünlerde Wepla dışındaki serverlarda çözüldü,ki wepla da zaten turnuva değil public oyunlar amaçlı kullanıldığı için herhangi bir sorun olmuyor.

HoN ile ilgili benim en büyük rahatsızlığım ise her heronun nerdeyse aynı atak animasyonuna sahip olması....

Bir de dotayla ilgili en komik olay şu ki mesela önceki postlarda dengesiz olduğu iddia edilen kurt ve barathrum'un hiçbir üst düzey maçta picklenmiyor oluşu =)

Ha bir de sparkın falan 5'ten fazla kill aldığı bir oyun iyi bir oyun olamaz.
Mesaj tarihi:
1-EricCantona alıntısı sesli güldürdü :D
2-Hon replikalıktan çıktı gameplay Dota'dan daha zor
3-Arteriel yine fena sallamışın
4-Asıl daha mühim bir konu var:

http://i.imgur.com/Zoz8X.png
Edit: Şu forumda bişeyi desteklese şaşıcam zaten güzelim png nasıl çıktı
Mesaj tarihi:
Daha önce de dediğim gibi Dota'yı becerememiş çapsızların gameplayi daha basit, dota oynayan kaliteli oyunculardan uzak bir platformu kendilerine daha yakın ve güzel seçmeleri gayet beklenen ve normal bişey.
Gidin istediğiniz gibi takılın 1700 rating oyunlarınızda,ama tutup da oynadığınız oyunun orjini olan oyuna bu oyun bok gibi Hon varken bu oynanmaz diyerek bari ihanet etmeyin.

Bir gün oyunları birbirleriyle karşılaştırabilicek kadar öğrenirseniz zaten hangisinin daha iyi olduğunu kavrarsınız o güne kadar go 1600 PRO GAME
Mesaj tarihi:
Forex said:

yeni bir hero avantaj değildir bence. avantaj dediğin legacy playerlar +50 healthe sahip olacaktır demek misal

Şu da dünyanın en büyük yalanı, eklenen her hero çok seçilmesi ve oyuna dahil olması amacıyla olması gerekenden daha güçlü yapılır, bugüne kadar oyuna eklenen herhangi bir heronun sonraki versiyonlarda aynı kaldığına veya bufflandığına şahit olmadım. Hem Dota hem de Hon için geçerli bu söylediğim varsa öyle bi olay söylerseniz şu hero oyuna girdiğinde kötüydü artık iyi diye sevinirim^^

Başka oyuncuların alamadığı ve henüz balanslanmamış bir hero da gayet gameplay de avantaj sağlar.
Mesaj tarihi:
Yahu ha ahmet herkese açık olan bir heroyu seçmiş ha gold vermiş early pick yapmış seçmiş.

Senin derdin imba olup olmaması, herhangi bir üstünlük sağlatması değil bence. Sen sadece başkasının seçebildiği heroyu sen de seçmek istiyorsun
Mesaj tarihi:
kendi attığın postu bidaha oku istersen ^^
Ya neyse ben oynamıyorum HoN para vererek satın aldığım hesabı da yatırıyorum boş boş büyük bi zevkle,verdiğim paranın karşılığını da aldığımı düşünmüyorum.
Dota>Hon benim için aksini savunanlara da iyi oyunlar..
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Forex said:

yeni bir hero avantaj değildir bence. avantaj dediğin legacy playerlar +50 healthe sahip olacaktır demek misal

Şu da dünyanın en büyük yalanı, eklenen her hero çok seçilmesi ve oyuna dahil olması amacıyla olması gerekenden daha güçlü yapılır, bugüne kadar oyuna eklenen herhangi bir heronun sonraki versiyonlarda aynı kaldığına veya bufflandığına şahit olmadım. Hem Dota hem de Hon için geçerli bu söylediğim varsa öyle bi olay söylerseniz şu hero oyuna girdiğinde kötüydü artık iyi diye sevinirim^^

Başka oyuncuların alamadığı ve henüz balanslanmamış bir hero da gayet gameplay de avantaj sağlar.

kesinlikle doğru zaten yeni gelen heronun op olmasının sebebi insanları bu heroya alıştırmak ve insanları bu heroyu seçmeye itmek bir süre sonrada nerflemek ama sen sadece para veren insanlar seçebilir dersen işte burda para konuşur moduna giriyo ve leşe bağlıyor. bu arada MK op değil İNANILMAZ OP.Açıkcası nomad bile ilk geldiğinde bu kadar güçlü değildi.
Mesaj tarihi:
Ecantona seni alıntılamıycam çünkü
https://tnation.t-nation.com/forum_images/3/5/35859-obvious_troll.jpg

haklı olduğun yerler olabilir ama hon oynayanlar hakkında atıp tutmalarına bayıldım :D dotadan önce de koridor oyunları vardı. senden once ondan once dota oynadım ben tribine girme boşuna burda bi çok kişi ilk dota versiyonunu geç daha önceki koridor ve moba wc3 haritalarını oynamıştır emin ol.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Forex said:

empath hala kötü
ra kötüydü bufflandı
banning pick diye bi oyun modu var
turnuvalarda parayla alınan herolar autoban li
hadi defol git salak salak konuşma bu topicde.
Mesaj tarihi:
Pasta said:

EricCantona said:

Forex said:

empath hala kötü
ra kötüydü bufflandı
banning pick diye bi oyun modu var
turnuvalarda parayla alınan herolar autoban li
hadi defol git salak salak konuşma bu topicde.

Keşke düşüncelerini daha düzgün ifade edebilen bir insan olsaydın.

Turnuvalarda zaten o tarz herolar kullanılamaz, ancak rated maçlarda kullanılabiliyor ki bu da haksız rekabetle sonuçlanır. Adam parasıyla rating satın almış oluyor ötesi de yok.
Daha önce de söylediğim gibi HoN oynamaya devam edebilirsin ama bu yolda ilerlersen 3 gün sonra Mario'ya geçtim süperim demeni bekliyorum.
Mesaj tarihi:
he ayrıca bu oyunda outplay edip yenemeyeceğin hero yok.
hem fun modlarda oyna
hem counterlamayı becereme
sonra haksızlık diye ağla

lol bu taraf bak =====>
Mesaj tarihi:
Banning pick yapabilmen için 5 arkadaş vs 5 arkadaş olması gerekiyor aksi taktirde tanımadığın 35 iq bir adamın senin için pick yapmasını beklemek biraz komik olur.
Dolayısıyla rastgele oynadığın %99 oyun normal herkesin kendi herosunu bütün hero havuzundan seçtiği şekilde oluyor.

Outplay edebiliyor olman karşındaki heronun daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Dediğim gibi zamanında dotayı becerememiş birinin bu yorumları aslında oldukça komik kalıyor, başkalarıyla oynamayı beceremediğiniz için paticik serverı da açtırırsınız yakında HoN için de.
  • Yeni Oluştur...