pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu sene üniversiteye başlıycam İzmir'de burslu olarak umarım.Ailemle kalacağım.Bana burs verecek ito, çydd gibi kurum veya kurumlar, kişiler var mı?Hayatımı maddi yönden kolaylaştıracak oluşumlar var mı, bildiklerinizi yazarsanz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hayırlısı olsun hangi üniversite? izmir'deki etkin çok tesisli (her iki anlamda oluyor bu durumda) büyük şirketleri de araştırabilirsin bence ki aklıma ilk gelen yaşar üni'yi de kuran pınar-dyo'nun sahibi olan yaşar topluluğu geliyor. Başka ne var bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sana burs vermeleri için ne sebep gösterebileceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 @yav izmir ekonomi üniversitesi, sıralamam ve puanım uyuyor umaraım bi terslik çıkmaz @DoruK Gelirimizi belirtebilirim, bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 priştina bursu var belediye veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 devlet'ten geri ödemeli harc alırsın herkes bunu yapıyor bence çok heves etme bir yerden burs bulurum diye önceden okula başladıktan sonra zaten duyurular göreceksin bilmem ne vakfı bilmem ne şirketi burs verecek öğrenci arıyor şuraya başvur diye (tabi ekonomi paralı okul oralarda da asılıyo mudur bu duyurulur bilemem asd) Yani okula daha başlarken böyle burs bulmak baya zor sanki önceden düzgün kontaktların olması lazım gibi (amca-dayı vs.) gerçi ben ne anlarım burs işlerinden sadece fikir yürütüyorum çok ciddiye almasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bazı bankaların da veriyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 piriştina bursu verilmiyor artık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Fin said: priştina bursu var belediye veriyor kaldırıldı abi o. kaldırılmadı mı? genelde bursları vakıflar ve belediyeler veriyor diye biliyorum. üniversite bölüm panolarında duyurular oluyor panolara bakabilirsin arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 7 tane burs alan arkadasım var izmirde ama kız tıpta ilk 3 te devamlı.. cok basarılı ögrenciysen bulursun illaki..ama fakirim abe para diosan akp devletine hosgeldin zor bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 izmirde öyle burs veren pek bir yer yok benim bildiğim,yine dediğin gibi çydd ye başvurabilirsin,onun haricinde okula burslu girersen zaten okul sana 300 lira gibisinden bir burs,üstüne devletin verdiğin bursu alırsanda 240 lira o oluyor,ailenle oturmasan okul sana kira yardımıda veriyor,o kira yardımıda 250 lira olması lazım.Onun haricinde istersen yurtta kalabilirsin,o da bedava istanbulda okuyan bir arkadaşım vardı,yeditepe de okuyordu,%50 burs kazanmıştı okuldan,geri kalan %50 yi kendi ödüyordu,saçma sapan yerlerden burs ayarlayıp,10 kadar şirketten 150-200 lira arası para alıyordu.önüne gelen her yere başvur Not: bu arada priştina bursu kalktı 2 sene kadar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 freemaniacss said: istanbulda okuyan bir arkadaşım vardı,yeditepe de okuyordu,%50 burs kazanmıştı okuldan,geri kalan %50 yi kendi ödüyordu,saçma sapan yerlerden burs ayarlayıp,10 kadar şirketten 150-200 lira arası para alıyordu.önüne gelen her yere başvur Not: bu arada priştina bursu kalktı 2 sene kadar önce bu işi nasıl beceriyorlar yav? çok sıkıntılı bir iştir heralde? sonuçta bu çocuk %50 parasını verebilcek seviyedeki o okula gitmiş bu durumda nasıl burs alabiliyor ordan burdan? baktım da 13k TL lazım ortalama %50 burslu bir yer için bu da 12 ay boyunca burs alıncağını farz edersek aylık 1100 TL ediyor. Devletten geri ödemeli 250 tl burs alsan kaldı 850 TL. Nerden bulunur o kadar burs ve ne kadar inek olmak lazım, çekilecek dert mi ya bunun stresi 4-5 yıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Vallahi bende bilmiyorum ama arkadaş makina okuyordu, o kadar saçma sapan yerlere başvurup burs aldı ki inanamazsınız. Ama tabiki tanıdıkları da vardı,o sayede burs alabildi. Mesela gitti inşaat mühendisleri odası tarzı saçma sapan bi yerden aldı, istanbul belediyesi bursunu aldı, en komik olanı istanbul mason derneğine başvurmuştu,ordan bile burs çıktı çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar