karpuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sene sonunda öss var ya hani özel ders dersahne ve okul falan çok yorucu oldu... pek test çözmüyorum açıkcası... ama olay o değil ki? Derslere falan o kadar çok zaman gidiyor ki sosyalleşek zaman bulamıyorum... hiçbir insanla ilişkim vb olmayınca baya bi bunaldım... bi garip oldum yaptığım hiçbirşeyden zevk alamaz oldum... böyle ne test çözesim geliyo ne warcraft oynayasım ne gitar çalasım... böyle birileriyle buluşup bişiler yapıp geyik yapıp boş boş dolaşmak vs istiyo... ama öyle bir seçeneğim yok bu yüzden delircem ya bu test çözmeme falan da vuruyo test çözemiyorum şu an çünkü yapamıyorum yani fenalık bastı be... böyle bi garip hayatımda bişiler eksik gibi... bi de şu sorun var Dersane, Okul ve Özel hocalar birbirlerinin test verdiğini görmezden gelip hepsi test veriyor ve hepsi çözülsün istiyor yani 1 konudan 3 porsiyon test çözmem bekleniyor benden... ben ise 1 porsyon bile çözmüyorum sinirim bozulmaya başladı... dersanenin verdiği testler üstüste yığılı duruyo karşımda... durmadan kendime "yok abi bu akşam oturuyosun eve gidince 6 saatte hepsini bitiriyosun yetişmezse bitene kadar bi dahaki gün devam ediyosun çözülmedik test bırakmıyosun" diyorum... eve gelince ya warcraft oynuyorum ya icqya giriyorum ya da uyuyorum... ya da boş boş oturuyorum... evde kesinlikle test çözemiyorum... yanımda birilerinin olması lazım EV EVDİR KARDEŞİM test çözülmez evde... test dediğin dersanede okulda otobüsde takside heryerde çözülür ama evimde test çözemiyorum... sırf bu yüzden bazı günler okul çıkışı eve gitmeyip okulda duruyorum... bi de şey var böyle bazen oluyo özel dersden çıkıp eve geldiğimde saat 9 u bulmuş olabiliyo ondan sonra uyuyorum kalkıyorum bi dahaki gün aynısı oluyo falan böyle test çözcek zaman da yok aslında pek... yahu delirecem beya daha 2 hafta geçti ülen hıyaaaa bi de etrafıma baktığımda herkesi test çözüyo görünce iyice bi garip oluyorum... bunlar nasıl dayanıyo tüm gün test çözmeye diyorum kendi kendime... üfff boşaldım be oh be![signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sıkma canını,senin gibi sürülerce insanın olduğu düşüncesi belki biraz rahatlatabilir seni..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 benim gibi sürülerce insan olduğunu sanmıyorum... açıklamasını yapmıyacam tepki alıcağımı biliyorum çünkü[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu bir sabır sınavıdır bir seneni heba ederek geleceğini yaratacaksın sabrın sonu selamettir[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 cumartesi geceleri kankalarla toplanıp içmeyi, toplanıp gece yarısında sinemaya gidip eve geri dönmek için soğukta taxi beklemeyi, belki gelirler diye hoşlandıgımız kızların oturdugumuz kafeye bütün gün gelmelerini beklemeyi, sabahlara kadar uo oynayıp arkadaşlarla netten geyik yapmayı nasıl özledim bi bilsen. :( :( öss kötü şey. en kötüsü de arkadaşlarımızla geçirdiğimiz son senemizde eskiden yaptıklarımızı yapamamamız. kim lise2'sini son senem kankalarımla yapacağımı yapayım diye düşünür ki?[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 geçen senemi hatırlattın hoş bu sene bidaha giriyorum ama okul yok.. sabır versin tanrı ne diyeyim..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu bana üniveristenin ilk senesi oldu, hazırlığı da atlamıştım bir anda kendimi derslerin ortasında buldum; şehri, kalacağım yeri tanıyamadan girdik bir yarışın içine yine... Bir süre sonra baydı salmaya başladım, kötü gittiğinden kestirip atmaya başladım; çözüm yolu dışarı atmak oldu kendimi arada bir.. Lisede okulda çok güzel zaman geçirebilirsiniz sanırım, özellikle ikinci dönem sizi test çözün diye saldıklarında.. :)) Bizim okul çok parlak bir okul değildi ama etrafımdaki çoğu kişi kendini testlere vurmuştu bir gazla, biz bir grup arkadaş gizli hedef oynuyorduk onun yerine :) ama bu stress atmaya ve birlikte geçirilicek son anların değeri çıkarmamızı sağlıyodu..şu an geldiğimiz yer onlardan çok daha yüksek.. eğer bitmesi istiyorsan bu anların, bu yılın herkesin de söylediği gibi özleyeceğini hatırla.. ayrıca dediğin gibi test evde çözülmez ama bence otobüste şurda burda da çözülmez.. okul çıkışları dersaneye gidebilirsin... ne diğelim kolay değil, kolay gelsin..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya bende çok bayılıyorum hergün mü insanın içini sıkıntı basabilir bi 30 dk boş kalsam direk uyuyorum saat sabah 7.40 da okulda ders başlıo nasıl kaldırabilir bi insan bünyesi bunu saatler geri alınsın karanlıkta ders yapcaz sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 keşke herkese gün 24 saatken bana 36 saat olsa[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 seneyede bana geliyo bu dert of yazmayın şöyle moralim bozuluyo vallahi[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 benim 2 senem var inşallah zorlanmam[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Predator-, 24 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: seneyede bana geliyo bu dert of yazmayın şöyle moralim bozuluyo vallahi aynen yaw tırstım bak şimdi .[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 öss de zirveyi zorluyorum diyorsan(=ve bunu dersem tepki çekerim) katlanılması gereken bir yol; ama bu yolda harcanan arkadaşlarım oldu, ya da sonrasında üniversitede bocalayan.. dengeyi iyi sağlamak lazım; çünkü bu bir yıl öncekilere benzemiyor, başkalarının ışığında bir yolda yürüyorsun(oFf ne laf yaptım :P)[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: BabacumMostors, 24 Eylül 2004 22:04 tarihinde demiş ki: bu bir sabır sınavıdır bir seneni heba ederek geleceğini yaratacaksın sabrın sonu selamettir [signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 karpuz vallahi bu kafayı yeme sendromu senenin sonlarına doğru olur ama sen şimdiden başlamaşsın :/ Daha yeni başladı bu kadar karamsarlığa kapılma.. Genelde dershanede falan güzel ortam olur onları değerlendirmeye bak bana sorarsan..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Abi rahatla kasılmışsın sen baya ya..Boş ver fazlada takma...Sıkıyolarsa bırak sıksınlar...arkadaşlarında dediği gibi 1 sene sonunda gelecegini belirliceksin....:tebrikz:[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 karpuz senin gibi düşünüyorum, yapacağın şeyleri başka insanlar senden beklediği için değil kendi istediğin için yapacağını biliyorsun. test çözmen gerekiyorsa kendini sınırlandırmaya(bu sınır az olabilir / çok olabilir) gerek yok, ne kadar ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan o kadar çözersin. önünde ne kadar zaman olduğunu sen de biliyorsun, unutma zaman boş boş akıp geçmiyor, sen hiçbir şey yapmadığın için öyle geliyor. Bunları düşünüp kendini bunalıma iteceğin zamanları sosyal aktiviteler yaparak geçirebilirsin geri kalan okul&dersane bölümlerinde de paşa paşa testini çözersin. Össyi kazanmak o kadar zor değil, asıl sorun 'zamanı' nasıl kullanacağını öğrenmek. Sınavı kazanmak için hazırlanacağın dönemde her şey test çözmekten ibaret olmayacak bilmem anlatabildim mi? (ki zaten sen biliyorsundur bunu, açık bir dille bilmeyenlere de anlatırsın, dersanenin rehber öğretmenine danışabilirsin ve birer eğitimci olarak öğretmenlerinin seni anlaması lazım bu konuda, aynı zamanda pedagoji eğitimi de görüyorlar bildiğim kadarıyla)[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Karpuzcum sen de evde çalışma madem. Arkadaşını çağır eve, git dershanede gene arkadaşlarınla çalış. Ya da okulda derslerde çalış. Zaten bu sene örettikleri bi işe yaramıo(yeni mufredata gore bilemem tabi). Yani diicem sen de benim gibiymişin. Çok çalışma. Dershanenin verdilerini çöz yeter gerisini at çöpe ya da başkasına ver. Ya da ne bilim uçak yap.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 öss ye girecek yakın bi arkadaşın varsa beraber çalışın? hem daha yararlı olur hem daha eğlenceli.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Karpuz tamamen aynı durumdayız... Kaç gündür bu sorunlarla kafayı yemiş durumdayım. Çözüm bulursan banada bişiler çıtlat.Neyseki 2. sınıfım daha off of.. Hakkaten deliricem sanırım. Derslerden milletle tanışıp dışarı çıkamıyorum tek başımada olmuyor.Çıkmayınca sinirlerim bozuluyor üstüne derslere çalışamanın verdisi sinir harbi vs vs... [signature][hline] [Bu mesaj Maedhros tarafından 24 Eylül 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar