di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Selam, Solozzo'nun bisikleti aldim ve deneme surusune ciktim bugun. Bisiklet secimi konularinda gaza gelen kitle benzer sekilde olcuyorsa ne kadar zamanda ne kadar mesafe gittigini falan paylasmasini rica edicem. Kendi kendimi kiyaslicam bi nevi. Sizin de isinize yarar, guzel olur. Ahanda ilk aktivite soyle bisey oldu bende; http://www.mapmytracks.com/explore/activity/213616 Yarin bisikleti bakima goturucem Solozzo'nun aldigi yere. Benim evden 9 km imis. Bisikletle gidip gelmeyi dusunuyorum. Bakalim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben pek zaman ölçmüyorum da, sırf bisiklete çıktıysam 20 km yapmadan dönmüyorum genelde, minimum 15 km. Bazen de spora bisikletle gidiyorum ki gidiş dönüş 10 km olan bir yer, içeride de yürüyüş alet falan ayrıca spor yaptığım için yeterli oluyor daha kasmıyorum. Bunlar eskiden bildiğim mesafeler, güncel bir şey istersen veremem. Geçen ay sayacın tepesini çaldırdım, askere gidicem diye de almıyorum yenisini :p GPS olayını nasıl yaptın, smartphone uygulaması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Evet. My my track'in app'ini yukledim. Free zaten ve baya da basarili meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Telefonun ne peki, ve cebindeyken mi yaptı bunları? Ben iPhone ile başka bir programla denediğimde saçma sapan bir rota çıkmıştı, cebimde olmasına yorup silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 3GS var bende. Cepte gezdirmeyin diyorlar ama direkt cebime koyup ciktim yola. Kasamadim canta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sayende 70 cent daha kazandılar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ehuh. Beles abi yazilim ? Neye para verdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paralısı da vardı daha iyidir diye onu aldım valla ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 25 km/h hızla bisikletin üzerinde inmeden düz yolda sonsuza kadar dolaşabiliyor olduğun zaman güzel bi yere gelmişsin demektir. :) Ben haftanın en az 4 günü 1-2 km si rampa olan (bebek-hisarüstü) 34km den aşağı olmayan mesafelerde antrenman yapıyorum. Haftasonları gezilerde 100 km e kadar geziliyor. Yeterince uzağı deneyecek vakit olmadı :) Hatta şimdi antrenmana çıkayım ben iftarda trafik bitiyo ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bugun iki ufak turum daha oldu. Ufak olmasina ve toplam mesafenin ilk denememdeki mesafeden sadece 500 metre fazla olmasina ragmen beni fazlasiyla yordu. Zira rota baya fenaydi. Gidisim inisli cikisli, donusum ise direkt yokus yukariydi. http://www.mapmytracks.com/explore/activity/223979 http://www.mapmytracks.com/explore/activity/223981 Uzun mesafe katedebilmek icin su hamligimi biraz daha atabilmem lazim ustumden. Bir de frenimde bir sorun var sanirim. Surtunme sesi duydum bir ara ama kontrol edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yav bu site ne kadarda güzelmiş bunu kullanmak için cihazımın olması gerekmi yani nasıl oluyor bu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bu sekilde ne yaptigini takip edebilmesi icin gerekiyor evet. En azindan yazilimin destekledigi bir telefonun ya da tasiyabilecegin bir cihazin olmali GPS'i olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben bisikleti ilk aldığımda ortaköye kadar gidip gelmiştim. sonraki seferde bebek-rumelihisarı yaptım. tabı bu sırada hızım 15km/h falandı. kısa sürede performansımı artırdım, 2.5 ay sonunda trafik olmadığı vakit 30km/h sabit hızla gidebiliyordum. beşiktaştan floryaya gidiş-dönüş ortalama hızım 29-30 km/h lerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar