Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yükleyen var mı aranızda? Çok gaza geldim aldım app store dan biraz önce, şu anda iniyor. Adobe programları doğru düzgün çalışmazsa çok can sıkıntısı olacak. Lion yüklemiş olup da after effects açmış olan var mıdır aranızda?
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben kurdum ama Adobe programları yüklü değil, almadan sorsaydın abi keşke, dene gör artık ne diyim :p
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben yukledim ama adobe programlariyla pek isim olmadigindan denemedim. Ama yakinda yama cikar bunla ilgili
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla kurdum, adobe sorunsuz çalıştı. sadece şu fullscreen muhabbeti yok daha, koyarlar onu da herhalde. developer arkadaşlarım lion'ı sevmemiş olsa da, işin o kısmıyla benim bi alakam olmadığından ben sevdim. ama bence yeni bi işledim sistemi değil bu, Snow Leopard' ı "Giant Snow Leopard" falan diye upgrade etseler de aynı şey olurdu. $30 dolardan 0.1 cent bile fazla edecek bir özellik yok şimdilik gördüğüm kadarıyla. spaces olayını sevdim ama. developerların dikkatine: xcode da önceden yazdığınız projeler build olmayabiliyormuş. bir de rosettayı kaldırdıkları için bir sürü program uçuyor haliyle.
Öne çıkan mesajlar