samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Arkadaşlar arabayı 2011 martta aldım. Yarın son günü olan bir vergi olayı varmış 2. taksit olarak. Garanti internet şubesinden ve https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_MTV_SORGU sorguladım kendimi ama hiçbişi çıkmıyor. Hatta vergi dairesi sorgusunda kayıt bulunamadı diyor nedense. Ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 banakdan sorgula arabayı martta alırken sadece 6 aylık bandrolunu oderler genelde. ama ,st,sna olarak yıllık odedilerse bilemicem. haziranda araba aldık, temmuzda bi daha ödedim sen düşün =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 internet şubesinden sorguladım ondada yok dedi anlamadım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bende martta aldım, ama tasıt vergisinin ilk taksitini galeri ödedi biz birşey demediğimiz halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 alırken ilk taksiti ödeme zorunluluğu var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar