tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eylül ayında kızım ve eşimle bodruma gidelim diyoruz, varmıdır bu sene bodrum taraflarındaki otellere gidenler, tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eger hersey dahildusunmuyosan omarhotel.com arkadasimin oteli aile isletmesi apart model baya buyuk bi salon + 1 yatak odasi mutfak banyo modeli odalar yerde torbada direk onu deniz ve bodrum merkeze minubusler 10 dakka [omarhotel.net] resimler kismindan bakabilirsin odalara felan balkonlu felan baya guzel odalar yane cocuk felan varsa baya rahat edersiniz
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 valla hanıma orda da yemek yap dersem vurur beni :) yani yemek olayına felan bulaşmamamız lasım , aslında ufak sevimli bir yerde , herşey dahil felan bulmam lazım , bir de fiyat bilgisi yok gecelik oda fiyatı alıyordur sanırım. ne kadar acaba
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi sezon sezon oldugundan sormam lazim sorarim arkadasa ayrica restorani felan var yane otelde yicekseniz ama hersey dahil ariyosan o ayri bi olay tabe onda ampanyalara takil grupfoni felan baya uygun seler war bu aralar
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kafandaki maksimum fiyatı söylersen uygun birşeyler tavsiye edebilirim.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 iki kişi ve çocuk 1500 - 2000 TL arası , bir de uçak var 750TL tutuyor sinir oldum, eskiden ne güzel 7 gece uçak dahil paketler vardı seçer giderdik
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Kempinski abi bune kişi başı 500 tl den baslıyor bu :) bu fırsat sitelerinde çok yer var ama güvenemiyorum ki, bu fırsat sıtelerinden aldıgın zaman abuk sabuk odalara koyuyuorlarmıs ayrı tavır alıyorlarmıs diye duydum
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 En mantıklısı, otelpuan.com sitesine giriyorsun, Bodrum otellerini yüksekten düşüğe doğru sıralıyorsun. Yan taraftan ETStur fln açıyorsun fiyat / performans karşılaştırması yapıp, yorumlarda güzelse rezervasyonu yaptırıyorsun.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla latanya yada armonia olacak heralde bu gidişle , alternatif aramaya devam ediyorum.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bodrumdan vazgeçtim, 4 eylül de antalya ya gidiyoruz, sueno hotels beach side ... umarım iyi çıkar dünya para vercez.
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 www.med-inn.com burası epey iyi, resimlere bak.
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Abi gümbette barlar sokağından aşağı doğru inince hemen sağda bir tane otel vardı a ile başlıyordu adı unuttum, dışarıdan güzel bir yermiş gibi geldi bana. Bilen var mı orayı?
Öne çıkan mesajlar