tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eylül ayında kızım ve eşimle bodruma gidelim diyoruz, varmıdır bu sene bodrum taraflarındaki otellere gidenler, tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eger hersey dahildusunmuyosan omarhotel.com arkadasimin oteli aile isletmesi apart model baya buyuk bi salon + 1 yatak odasi mutfak banyo modeli odalar yerde torbada direk onu deniz ve bodrum merkeze minubusler 10 dakka [omarhotel.net] resimler kismindan bakabilirsin odalara felan balkonlu felan baya guzel odalar yane cocuk felan varsa baya rahat edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 valla hanıma orda da yemek yap dersem vurur beni :) yani yemek olayına felan bulaşmamamız lasım , aslında ufak sevimli bir yerde , herşey dahil felan bulmam lazım , bir de fiyat bilgisi yok gecelik oda fiyatı alıyordur sanırım. ne kadar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi sezon sezon oldugundan sormam lazim sorarim arkadasa ayrica restorani felan var yane otelde yicekseniz ama hersey dahil ariyosan o ayri bi olay tabe onda ampanyalara takil grupfoni felan baya uygun seler war bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kafandaki maksimum fiyatı söylersen uygun birşeyler tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 iki kişi ve çocuk 1500 - 2000 TL arası , bir de uçak var 750TL tutuyor sinir oldum, eskiden ne güzel 7 gece uçak dahil paketler vardı seçer giderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hala var abi grupfoniye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kempinski direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Kempinski abi bune kişi başı 500 tl den baslıyor bu :) bu fırsat sitelerinde çok yer var ama güvenemiyorum ki, bu fırsat sıtelerinden aldıgın zaman abuk sabuk odalara koyuyuorlarmıs ayrı tavır alıyorlarmıs diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 En mantıklısı, otelpuan.com sitesine giriyorsun, Bodrum otellerini yüksekten düşüğe doğru sıralıyorsun. Yan taraftan ETStur fln açıyorsun fiyat / performans karşılaştırması yapıp, yorumlarda güzelse rezervasyonu yaptırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla latanya yada armonia olacak heralde bu gidişle , alternatif aramaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bodrumdan vazgeçtim, 4 eylül de antalya ya gidiyoruz, sueno hotels beach side ... umarım iyi çıkar dünya para vercez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 www.med-inn.com burası epey iyi, resimlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Abi gümbette barlar sokağından aşağı doğru inince hemen sağda bir tane otel vardı a ile başlıyordu adı unuttum, dışarıdan güzel bir yermiş gibi geldi bana. Bilen var mı orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 esh e sorsaydın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar