freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 arkadaşlar elimde 2-3 tane resim var,bunların bazı yerlerindeki yazıların okunmasını istemiyorum,tek tek painttede açıp saçma sapan oraları kapatmak istemiyorum.Hani bu saçma sapan haberlerde canlandırma olur ya da suçluların yüzlerini buzlandırmamıdır artık bulanıklaştırmamıdır her ne ise,o tarz bişey yapmayı planlıyorumda,bu tarz site,ufak program tarzı bildiğiniz bişey varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Adobe PS CS hede hodo blur tool veyahut filter'den blur cesitleri aklima ilk bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 reverse gauss filter yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 photoshop harici böyle ufak bir program yokmu bu işlevi gerçekleştiren.alt tarafı belirli bir alan göstericem orayı bulanıklaştırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kendin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 blur şart değilse irfan kur işte. alanı seç pixelize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hea işte böyle bişey diyodum,sağol dasaaa.sanada sağol senko ama image processing bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adamın program isteklerine iki cevabı var: 1- yazayım, 2- kendin yaz. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 irfanview ile resmi aç. bölgeyi seç içine şekil harf rakam falan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tamam tamam hallettim,dasaaa nın dediği şekilde yaptım,güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar