Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 şimdi bakır cpu soğutucu alsak işlemciye termal macun sürsek bakırla termal macun temas edicek.bi sorun çıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 niye çıkarsın ki? zaten hepsinde macun sürülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bilmem içime öyle bir his girdi.sormadan rahatlamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 termal macunun amacı zaten sürülmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ...ve teması sağlayıp ısı iletimini arttırması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dis macunu aldim, disime temas etse problem olur mu gibi bi soru olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ve cpunuzda parlak, beyaz, ferah bir yüzey sağlaması. cpu donduran mentol etkisini de unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi şimdi bakırla temas edince bişey olur falan diye düşündüm.gereksiz düşünmüşüm.teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 şu termal macun sürme işini deneme yanılmayla halledebilirmiyiz. kendim yapmak istiyorum ben bozarım diye korkuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aç bi tutorial tarzı video izle 2 dakika. sonra go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi ben garantiye aldım işi.gittim vatana soğutucuyu aldım bi de macun aldım adamlar hem soğutucunun montajını yaptılar hemde macunu sürdüler.riske alamadım valla.elim kayar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hacı sen tam bir good guy greg mişsin sdf macunun nesinden korktun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 taşar maşar başıma bela almayayım =) sonra kullanıcı hatası diye almazlar cpu'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 macun yalıtkan bi malzeme, bi sıkıntı olmaz. ben bi kere macun sürüp takarken ters düşürmüştüm anakart pinlerinin üstü macun olmuştu. asetonla biraz sildiydim, bi sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bilmediğim için sakata gelmeyeyim dedim.öğrenmiş oldum sayende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Zaybird said: taşar maşar başıma bela almayayım =) sonra kullanıcı hatası diye almazlar cpu'yu. siliniyor abi taşan yerler, ebediyen kalmıyor orda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bilmiyodum abi napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar