Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel futbol maçı v23

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
16.00 boğanın orda ısıklarda sağ tarafa yanaşcam hemen yol kenarından atlarsınız
4 kişi etti arabaya gelcekler
silth-laistragon-angelus-dela

ama 16da herkes orda olsun çünkü bekleme yapamam orda 5-10 dk erken gelin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
  • Admin
Mesaj tarihi:
cıkıyorum ben simdi saat 16 da bogada olun silth-dela-angelus-laist
hemen ısıklarda sağda olun ha bide durup nerde bunnar diye aramayım
ben gelmeden haber veririm birinise tel acıp[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
daha kahvaltı bile etmeden fedakarlşık göstereek gidip sahayı aldım geldim

şimdi gelmeyen olursa taocu komnist faşist ve top olsun

gelmeyeni döverim.. böyyle akşamdan suya yatırılmış meşe odunuyla hem de..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
  • Admin
Mesaj tarihi:

Güsel geçti maç ama daha da sıklaştırmak ve iice form tutmak gerekiyo genel bi form düşüklüğü vardı[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
  • Admin
Mesaj tarihi:
hepsi aynı en güzel burda cıkmışız[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
biz normalde o resimlerdeki gibi pixel pixel değiliz yanlış anlaşılma olmasın :P
fena maç değildi de kadroları baştan güzel kurabilebilseydik pek bi güzel olurdu[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
1) dynacım koysana büyük halini 1024'e falan düşürüp

2) dela'nın kaçırdıklarının yanında hakan şükür bile ronaldo kalır[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
maçın başında öle bi batırdımki yani dillere destan=)
ama sonradan toparlandım,daha iyi oynamaya başladım=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
dyna diğer pozları koyma boşver
ben bi değişik havaya bakıyom
silthin nereye baktığını söleyemem ayıp=)[signature][hline]Rangermania

• Admin
Mesaj tarihi:
img olarak değilde link olarak vericem çok kb(660) oldugu için kastırmayalım elalemi
http://www.sylveria.gen.tr/dynamick/pepelekhalisahaver25devasa.JPG[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
lol dela=)
büyük fotoda baktımda sakalları kesiyim acilen=)[signature][hline]Rangermania

Mesaj tarihi:
gelebilsem keşke şu maçlara ya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 24 Eylül 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
silth in forvetlikle ne alakası var adam doğuştan orta saha :)

ee adam badi yapıyo güçlendi tam saha oynuyo forvette görenlerde var defanstada orta sahadada[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Mesaj tarihi:
evet evet
gris de baya iyiydi bugün,adam adama da çok iyiydi bence[signature][hline]Rangermania

• Yeni Oluştur...