Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Merhabalar, şimdi daha önce hep localde çalıştıgım için bu dw'nin ftp işlemlerini hiç kullanmadım. Yapmak istediğim şu; FTP ile dosyaları ilişkilendirip, dosyada değişiklik yapıp kaydettiğim zaman otomatik olarak ftp'ye göndermesini istiyorum. Şuanki durumdan illa ki bir tuşa falan basmam lazım. Derin klasörlerde değişiklik yaptım mı teee o klasöre gidip "PUT" demem gerekiyor ki sunucuya atsın. Bunu kaydettiğim anda göndermesini sağlayabileceğim bir yöntem var mıdır ?
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Site -> New Site ama kaydettiğinde otomatik atmıyor diye hatırlıyorum. dreamweaver'ı 3 bilemedin 5 kere kullanmış biri olduğum için daha iyi bilen birini beklemek güzel olabilir tabi.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Orasını hallettim orda sıkıntı yokda işte dediğim gibi her seferinde dosyayı seçip "PUT" falan yapmam gerekli. Ben istiyorum ki direk senkronize etsin uğraştırmasın beni
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Hatta abartıp benim localdeki klasörümde dosya oluşturdugumda bile senkronize ederse var ya offf harika olur
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Buldum. Ahanda burdaymış
Öne çıkan mesajlar