THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 varsa gelmek isteyen patiler 15:00 da bostancidan gidiyoruz trenle. ucret ayni gene 15milyon yol parasida 5 milyon 25de ekstra mermi alsaniz toplam 25milyon eder.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bende çok gelmek istiyorum ama zaman kötü tabii bi daha kine gelmek isterim umarım yadırgamazsınız (pek tanınmıyorum da o yüzden :-P )[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 soz vermıyım gelebılırım ama edirneden ist e gelırsem kesın gelırım sız benı bı koseye yazında :) ayak ıyılestı cunku[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ne yadirgayacaz canim ne akdar yeni insan olursa o kadar zevkli olur sayi ne kadar artarsa o kadar cok takim olur turnuva olur:) biz simdi 8kisi variz zaten kesin gidiyoruz yani ,ekipte paticikten 5 kisi var benle birlikte ama bir 8 kisi daha cikarsa gelmek isteyen 4 takim yapariz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 nerede olacak bu paintball aktivitesi?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Matematiğin kaç tharkas senin :P[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: THARKAS, 17 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: ucret ayni gene 15milyon yol parasida 5 milyon 25de ekstra mermi alsaniz toplam 25milyon eder. ü 15 mil oyun+5 mil toplam 25 milyon ediyormus demekki 25 top 5 milyon :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=87375 burda yer vs anlatiliyor. http://forum.paticik.com/view.php?id=88534 burda en son gidisimizden anilar vs var. nadeko bir daha yazayim kotu yazmisim :) 15m paintball bunun icinde kiyafet ve 50mermi var 5milyon bize saglayacaklari otobus tuzladan alacaklar. 5milyonda 25 ekstra mermi. toplam 25milyon tren parasida 2 milyon gidis donus 27milyona cikar acemi kisi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 okuldan arkadaş çağırabilirmiyim? (beyler ben lise 2 ye gidiyorum ve hazırlık okudum sınıfımdaki kişiler küçük tipler diil paticiğin yarısının yaşı kadar:P) kesin gelmek istiyorum gelmessem dövcem kendimi[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Valla ben o ara istanbulda olsam katılmak isterim ama şans bakalım ama kesin bişi söylemiyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Berk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben de belki gelebilirim durumlara göre değişir
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 chemi ile berki ayrı takımlara koyalım :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben geliom zaten tharkas bi takımları yaparsan rahat olur (dogdog u da ekle tabi)[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 takimlari tharkas yaparsa gelmiyorum :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 daha dogrusu yannış sölemişim takımları degilde gelenleri çıkarırsan, listelersen kimler gelio diye[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Estel_Anorien, 17 Eylül 2004 22:53 tarihinde demiş ki: chemi ile berki ayrı takımlara koyalım :) eheh bencede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Oyun moyun olmazsa bende gelirim ihtimal.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 off bende gelmek ısterım ama o gun ısım var :( çok merak edıorum nası bısı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
nuki Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 buna gelmem ama sonrakilere belki gelirim bu arada yerin adı ne adresini sormuyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 gelebilirim belkim icq ve msn den kontak kurarsaniz secvinirim[signature][hline] curious about me ? photos
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bende gelirim herhalde yazın bi kenara benide
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ayın 25i oluyo di mi haftaya cumartesi? hmm... bakalım 20sinde sınavım var. eğer okul programım belli olursa ve o gün boşsam neden olmasın?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: THARKAS, 17 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: ucret ayni gene 15milyon yol parasida 5 milyon 25de ekstra mermi alsaniz toplam 25milyon eder. ben toplarımı evden getirsem olmazmı?kemikıl bak napalım,balon alalım,içinede senin kompressörle boya dolduralım.Al işte sana mermi :D said: jacabo, 17 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki: soz vermıyım gelebılırım ama edirneden ist e gelırsem kesın gelırım sız benı bı koseye yazında :) ayak ıyılestı cunku sakat ayağınla heryerden çık :-p Ankarada olsaydı bende gelirdim.zamanım vardı nasıl olsa.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ondan sonra yarıyolda satıyorsunuz iş çok zora giriyor. Kesin gelmeyecek olanlar bence araya karışmasın. Sonra yüzüstü kalıyoruz.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ehrrmm... nedense konuşasım geldi :p tekrar ediyim; 20 eylülde yabancı dil yeterlilik sınavımın ardından öğreneceğim sınıfım ve sınıfta göreceğim derslerin saatleri belli olduktan sonra (ki bu saatler ayın 25inde denk gelmezse), ve çoook büyük bi aksilik çıkmazsa, neden olmasın?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Öne çıkan mesajlar