Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 oha. hoca o bilgisayarı derhal garantiye ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Normal olabilir, bende de aynı model dell var, boşta 50 dererece yükte 90'ı görüyorum. Bi sıkıntı çıkarmadı ama fazla gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 touchpad yüzünden zaten vermesi gerekiyo sdfg. 100 C eşik değeri olan işlemci kolay kolay 97 C'ye çıkmaz ya. sorun var o alette. hayır bi de sandybridge anakart, yeni nesil i serisi işlemci. Powergate vs. ile çok daha iyi yönetmesi lazım güç-sıcaklık olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 90 derece ne lan çay yapılıyor o sıcaklıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 MrLevie said: ya şimdi yeni topic açmayayım... i7 2630QM var. GTAIV oynarken max 87C sıcaklığı görmüş corelar. yüksekmidir normal midir? normal zamanda 50C falan. TJMax olarak 100C görünüyor. yakmadan paşa paşa oynar mıyım ne dersiniz? Levie problem devam ediyosa biostan speedstepi kapatmayı dene. Çok saçma bi çözüm ama aynı oyunda 90da çalışan bilgisayar artık 70'i görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 SeaGle said: 90 derece ne lan çay yapılıyor o sıcaklıkta. abi benim lepitap 76'C üflüyor. kahve aldığımda fanın önüne bırakıyorum misss... soğumuyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Hemmen deniyorum... Performans farki oldu mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 53 derece üfürüyor benim laptop valla dealextremeden termometre getirttiydim hatta onu denedimdi geçen gün ama çay/kahve için iyi bi düşünce abi, sıcak tutması için. Meendiz kafası işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Gözle görülür bi hız farkı yok, fpsde düşüş de yok ama zaten tüm ayarlar lowdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 speedstepi kapatırsan performans ve pil ömrü düşer. her şartta düşük olduğunu farketmezsin, ama pil ömrü direkt en az 10-20 dk falan değişir. birinde işlemci voltajı ve aktif çekirdekleri sabit kalıyo birinde değişiyo yüke göre. performans/pil ömrü oluyo sonucu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Speedstep işini doğru düzgün yapsa sistemin soğuması lazım zaten o kadar ısınması değil. Laptopa yumurta kırsan 5dkda pişer o yüzden yemişim pil ömrünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 internette bilgi olması sebebiyle upluyorum. Dell n5110 laptopu temmuz ya da ağustosta aldım. bugüne kadar ısınma problemi yaşıyordu (yazın assassins creedde sıcaklığın 97C civarında gezmesi gibi). iki kez işlemci fanı değişti. hiç bir yardımcı olmadı. bugün en sonunda anakartı değiştirdi bu amcalar. 71C üstüne çıkmıyor artık makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 touchpad icin, tekrar kalibrasyon yapmayi deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar