DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s2950-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekimi/ProductDetails.aspx?productId=ft245443&categoryId=248 Bu üründe indirim var 400TL verilip alınabilir mi yorum alabilir miyim olabildiğince hızlı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 amatör fotoğrafçılık olayına başlamak için falansa hiç alma bence. he yok sadece dijital makine olsun hem de ucuzmuş diyorsan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kardeşim (14 yaşında) bi heves fotograf makinesi istiyo. illada bole prof. makine tipinde bişi istiyo (özentilik işte :D) bu uygun bişi heralde ona almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Normal kompakt makinelerden çok daha iyi olacağına inanıyorum 400TLde çok para değil normalde 750m civarında. Profesyonel makine için kışın yurtdışına gidicem o zmn alıcam zaten bu o zamana kadarki makine açlığı gidericek sadece. http://www.letsgodigital.org/tr/28196/fujifilm-finepix-s2950/ Sitede kötü birşeyde yazılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 3/4 dslr klasmaninda makine benzer bir fujifilm kullandim ben bundan 11 yil once gayet memnundum aletten simdi dslr var ve ikinci makine olarak canon powershot a640 kullaniyorum. dslr yanina 2. makine olacaksa illaki ufak olmali. bu acidan bakarsak bu fujifilm biraz buyuk kaciyor. dslr alinca yuzune bakmazsiniz. ha ilerisi icin de kullanisli kilmak adina ufak boyutlu ama manual cekim imkani taniyan ve tercihen f1.8 ya da f2.8 lensli bir sey alin. ha daha pahali olabilir ama ileri donuk bir yatirim olur. eger pro makine kullanmayacak ise kardesin bu alet fiyat/performans acisindan yeterli, al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sonuç olarak şuan piyasada 400TL'ye buna benzer bir makine yok kanımca. 500 ver şunu al dediğiniz bir ürün varsa onada bakabilirim. Ama DSLR makineler en az 650den fln başlıyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sorum halen gecerli Patinin bu ara son gonderilen msjlar ile bir sikintisi var en son ben yollamama ragmen 17:34 DynamiK yaziyor saat dogru ama gonderen o degil benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar