Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Link bannerı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

site bitene kadar biri gelip de şunu koyun bence demezse sanırım bunu koyucam, yukarıdaki radyo bannerından aldım, hem de ofişıl olmuş oluyo sanırım :P patiye ait sonucta ehe,
nası güzel dimi
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow

Mesaj tarihi:
bku bkuna kastık o kadar yani.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 22 Eylül 2004 23:14 tarihinde demiş ki:

işte bu çok güzel :D
daha doğrusu yollananların hepsi çok güzel, ama bu en uygunu :D

(nasıl kalp kırmadan ikna edilir çalışması vol.1) :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..

Syphex [CoH:Justice]
Mesaj tarihi:
ya tamam abi bırakıyorum hpotoshop u ne zaman çalışmalarım saygı goruru o zaman ben yine burdaym.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
tamam lan dondum altı utu bi mantı yedik geldik niye buyutuyonuz ki? :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
? ne laka olm mnatı yiyemez miyim booole ustu bol yogurltu buyuk etli msi gibi tereyag kokanından keske nete koku.smldosyaıs ekleyebilse (sml = smell muahaha)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
iste ama mantının istemekle oldugu tek yer lokantadır bu da isteyince her sey olur lafı nı kanıtlar degil mi azuah :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:

şimdi gördüm topici yapim dedim[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:

canım sıkıldı bunu yaptım. ama dikkatli bakın![signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s

[Bu mesaj Craven tarafından 24 Eylül 2004 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baya bi baktım bisey anlamadım bi de o gte benzeyen sey ne?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
dha dikkatli bak gte dediğin şey ne anlamadım ama yandaki şey paticik simgesi =0=[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
göt demek istedim orada :) e napiyim benziyo o ters kalp midir nedir resmen kıllı göt yani o bildigin.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Eylül 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya sen mesajı editle bence =0= işaretini benzettiğin şeyi bi görürlerse halin duman:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
ters kalpmi? o kedi abicim[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
kedinin gotumu yani? muahahaha anladım ama göt lan o resmen. bi de sana demisim zaten ters kalp diye anlamamissın gemiksin sen.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Eylül 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne istersen o olsun.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
ya olmazki oyle ama o got ayır degil diye tartizcas diye bekliyodum allah allah. Ama etik acıdan olmaz o benir dedim ya göt var orda.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Mesaj tarihi:
evet lord elvyn'in o çok övdüğü göçrsel sanatlar katılımına bir şahane örnek daha.

lord: son uyarı!
bu bölümden banlanmak istemiyorsan seviyeni sıfırın üzerinde tut.
  • Yeni Oluştur...