Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Link bannerı..

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

site bitene kadar biri gelip de şunu koyun bence demezse sanırım bunu koyucam, yukarıdaki radyo bannerından aldım, hem de ofişıl olmuş oluyo sanırım :P patiye ait sonucta ehe,
nası güzel dimi
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow

Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam abi bırakıyorum hpotoshop u ne zaman çalışmalarım saygı goruru o zaman ben yine burdaym.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

? ne laka olm mnatı yiyemez miyim booole ustu bol yogurltu buyuk etli msi gibi tereyag kokanından keske nete koku.smldosyaıs ekleyebilse (sml = smell muahaha)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

iste ama mantının istemekle oldugu tek yer lokantadır bu da isteyince her sey olur lafı nı kanıtlar degil mi azuah :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

canım sıkıldı bunu yaptım. ama dikkatli bakın![signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

[Bu mesaj Craven tarafından 24 Eylül 2004 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dha dikkatli bak gte dediğin şey ne anlamadım ama yandaki şey paticik simgesi =0=[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

göt demek istedim orada :) e napiyim benziyo o ters kalp midir nedir resmen kıllı göt yani o bildigin.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Eylül 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen mesajı editle bence =0= işaretini benzettiğin şeyi bi görürlerse halin duman:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
You're not.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

ulan onu benzetmedim ulan yicem lan seni.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Beni gormek isteyen (fena yakisikliyimdir depresyona girebilirsiniz :) )http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=lord_elvyn[b]
Sosyal ağlarda paylaş

kedinin gotumu yani? muahahaha anladım ama göt lan o resmen. bi de sana demisim zaten ters kalp diye anlamamissın gemiksin sen.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Eylül 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya olmazki oyle ama o got ayır degil diye tartizcas diye bekliyodum allah allah. Ama etik acıdan olmaz o benir dedim ya göt var orda.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...