Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Link bannerı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
görsel sanatlara aç dediler açıyorum :)
http://forum.paticik.com/view.php?id=88965

patiye gönül verenler, benim de katkım olsun diyenler neden sitelerine ufak boyutlarda bir link bannerı koymasınlar dedim ;) bana da lazım ben de koyucam, hani böyle birşeye gönüllü olan, güzel birşeyler çızıktaran çıkarmı? hıı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
Valla paticik bolumu daha uymus bence. Kadiye falan ozel mesaj at konusun bi zaten onda vardır bole ufak banner ondan yoksa birilerinde hazır vardır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:

sade ve guzel bişey olsun istedim rahatlıkla konur hem fazla yer de kaplamaz.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Eylül 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sevmediyseniz arkaplan ve fontu degistirebilrim.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Mesaj tarihi:
bence beyaz yakışmamış arka plana :) . mavi daha güzel olur yada sarı yada turuncu[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

olmazsa bi de bu var bu daha iyi oldu gibi[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

Mesaj tarihi:

arkaplanın açık mavi olmuş hali ama ben hala 2. banner dan yanayım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

Mesaj tarihi:
aslındea bence eksik olan slogan bu bannerları goren eleman diyecek ki ne lan bu pet shopsitesi mi diyecek direk ben olsam ben de derdim o yuzden bi slogan lazım evet yorumları bekliyoruz. Bir pati kadar yakın gibisinden açıklayıcı olmayan bişey olabilir :) Açıklayıcı olsun yani mesela basit bişeyde olabilir türkiyeyin en kalabalik portali gibisinden.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 20 Eylül 2004 21:54 tarihinde demiş ki:

olmazsa bi de bu var bu daha iyi oldu gibi
bu güzelmiş :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
işte buna slogan lazım[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler

- Be may with you force the
- danger in are you great
- Too you are anakin young, must to learn you things have many [b]
Mesaj tarihi:
okey.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
aynı resme yaptım[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:

t nin gozukmedigini fark ettim ve bikac pixeli duzelttim.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
yoksa fark etmiyomu lem?[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
sadelik her zaman guzel olmuyor ama bir deneyek. Su an ki resmin uzarine de koyarız. bir de soyleriz siteye eklerken bannarı latına yazsınlar turkiyenin en genis forumu diye.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
denedim ama ic hos olmadi o yuzden koymuyorum[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 22 Eylül 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
yaw paticik pet sitesi değil ki :D

sade bir =O= bile daha uygun olur bence.

hemen katiliyorum :/ yani buldun da bunuyosun dicekler belki ama ne isi var o sirin kedinin orada :) hadi burda olsa mıncıklarım yerim falan ama pati bannerının üstünde o şirin kedicik? :/ ııh ühü böhü[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
o zaman direk paticik.com/forum diye verelim ya da dedigim gibi arkadaslar altına bi alaf sıkıstırsınlar türkiyenin en buyuk forumu diye.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
  • Yeni Oluştur...