Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Link bannerı..

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

görsel sanatlara aç dediler açıyorum :)
http://forum.paticik.com/view.php?id=88965

patiye gönül verenler, benim de katkım olsun diyenler neden sitelerine ufak boyutlarda bir link bannerı koymasınlar dedim ;) bana da lazım ben de koyucam, hani böyle birşeye gönüllü olan, güzel birşeyler çızıktaran çıkarmı? hıı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

sade ve guzel bişey olsun istedim rahatlıkla konur hem fazla yer de kaplamaz.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Eylül 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslındea bence eksik olan slogan bu bannerları goren eleman diyecek ki ne lan bu pet shopsitesi mi diyecek direk ben olsam ben de derdim o yuzden bi slogan lazım evet yorumları bekliyoruz. Bir pati kadar yakın gibisinden açıklayıcı olmayan bişey olabilir :) Açıklayıcı olsun yani mesela basit bişeyde olabilir türkiyeyin en kalabalik portali gibisinden.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

auhauha farketmemiş ama aynen böyle birşey istemiştim :) tabi bunu bi şekilde official edin, hani kedi gelsin ofişıldır koyun sitenize bablar desin :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

sadelik her zaman guzel olmuyor ama bir deneyek. Su an ki resmin uzarine de koyarız. bir de soyleriz siteye eklerken bannarı latına yazsınlar turkiyenin en genis forumu diye.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 22 Eylül 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
yaw paticik pet sitesi değil ki :D

sade bir =O= bile daha uygun olur bence.

hemen katiliyorum :/ yani buldun da bunuyosun dicekler belki ama ne isi var o sirin kedinin orada :) hadi burda olsa mıncıklarım yerim falan ama pati bannerının üstünde o şirin kedicik? :/ ııh ühü böhü[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman direk paticik.com/forum diye verelim ya da dedigim gibi arkadaslar altına bi alaf sıkıstırsınlar türkiyenin en buyuk forumu diye.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...