oozana Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Sagespire sunucusunda Old Class Grumpies olarak başlattığımız organizasyonu Bloodiron'a taşıyıp, buradaki ekiple birleştik ve ardından Whitefall'dan gelen bir grup daha aramıza katıldı. Yeni üyelerle de birlikte şu an 60dan fazla aktif lv50 oyuncumuz bulunmakta. muhtemelen, en kalabalık ve en çalışkan törkiş guildiz :P Guildin levelı 12 oldu, ts'miz var, forumumuz var, sürekli eventler düzenliyoruz, herkesin gearları tamamlanmak üzere, raid kadromuz oturdu, server çok dengeli ve biz 7/24 acayip eğleniyoruz ;) ilgilenenlerin bilgisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Kimler yetkili belki açarım acc mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Koto, Onoff, Sedat, Devo veya Smage'i günün her saatinde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 biraz daha reklam yapiim bari :) GSB 5/5 RoS 3/5 DH 4/4 GP 4/4 detaylı bilgiler ve başvuru için: http://neferi.guildlaunch.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absanto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bitek bloodiron a transferi kapamışlar l0l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 şu an açık transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Kolay gelsin ozan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Azmi! Gelsene olm oyuna! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 evet Azmi yaa! nerdesin olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Beyler ben sitede karakter transfer olayını göremedim acaba kapalı mı? Son zamanlarda size başka serverdan gelip katılan biri oldu mu? En son ne zaman oldu ? Oyunu aktif edip sonra transfer edemezsem oynamam boşa gider param. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Transfer oyun içinen yapılıyor sanırım ilgili sayfayı buldumda sorun şu ki acci açmadan göremiyorum sizin servera açıkmı transfer diye. Biri bi bakabilir mi benim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 En son açıktı Onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Level 50 aktif oyuncu durumunuz nedir? En azından ventrilo ile t1 t2 yapan bi tayfa var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yaklaşık 35-40 kişilik online bir ekip var. T3 yapıyoruz desem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 siteye bir bak gör durumu ;) çok çok aktif 30dan fazla full t3 gearlı oyuncumuz var. t1 ve t2 leri craftlarla falan pass geçip, direk t3e dalıyoruz. (boş vakitlerde eksikleri tamamlamak ve extra mark kazanmak için t2 sürekli dönüyor zaten) guildin meşgalesi şu an, t4 (hammerknell'e başladık) ayrıca baştaki mesaja düzeltme: guildin levelı 15 olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Valla şahane derim Devrim. Sağolun. Açtım hesabı yaptım transferi valla ne güzel yapmışlar sistemi direk guild şuraya gitti diye uyarıyor transfer edincede direk guilde girmiş olarak giriyorsun oyuna. Yanlız bir sorunum var nedense bu yeni eklenen ı ya basınca açılan LFG eklentisini kullanamıyorum ben, kilitli gözüküyor. Gerekli geara sahip değilsin diyor.Yalan söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Soullarım reset falan yemiş ondanmış. Henüz oynayacak zaman bulamadım ama hafta içi başlarım akmaya ortamlara yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 * update: guildin levelı 15 oldu. tüm t3 contenti farma bağlandı, bir sürü relic itemımız var. hammerknell'e başladık, ilk bossu kestik. diğer taraftan da, pvp'den geri kalmamak için yeni aktiviteler planlıyoruz. rank 8lerimizin sayısı artıyor. Koto Neferi Layemut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Ben de istemez miyim olm yine gülüşelim ventte. Oraya buraya banner dikip, ahmetin boş bannerine sazanayalım. Gördüğümüz, beraber keşfettiğimiz her güzel görüntüye avazımız çıktığınca tepki verelim... Ama gel gör ki, işim gücüm sosyal olmama izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 5 ay önce oyunu bıraktım .. bu aralar sıkıldım tekrar açıp size katılıyım dedim karakteri bu servera aldım .. size oyundan ulaşıyım diye search yapıp durdum bir türlü ulaşamadım .. sonra bi baktım ana gurdianmışım ... BİG FAİL :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ^^ hakkatten epicmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar