Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Selam arkadæ$lar.DAYI die bir dizi yeni çıktı.Bir kere seyrettim gerçekten ho$uma gitti.Acaba aranızda hangi gün ve hangi kanalda oynadıgını bilen warsa lütfen söylesin.( eğer ne zaman tekrar i warsa onuda söylesin ) $imdiden te$ekkurler.[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected]
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bilen kimse yokmu yaw??[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected]
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bi kere seyrettin ve kanlı görmedin mi :) saatini bilmem ama kanalD de idi sanırsam gazeteye bak :)[signature][hline]:))) !!! ........................
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 dayı yanis neden izleyesin ki auha[signature][hline]Boo
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kanal D'de Topic ismini Dayı diye açsaydın daha gözel olurdu =][signature][hline] The Truth is out There
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 salı günler saat 22 civarı[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Dayı dizisi Dayı[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben ne zaman tv yi açsam o na denk geliyom neden öyle acaba ya :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yok ya bulamadım halana :([signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 kanal-d de ise bi yayın akışlarını karıştır istersen..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found
Öne çıkan mesajlar