dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 i loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İçi nefret dolu olup forumda tartışma kazanmak için kibar davranan yeterince kalabalık müslüman ordusuyla birlikte olsa adam öldürecek müslümanların kibarlık ile ahkam kesmesi çok hoş. Az önce yazdıklarını dasaaa yazdı, üstüne ben sana yazdım . Sen daha de ki islam öyle degil. Bir daha yineliyelim islamda sorun yok sorun 2011 yılında ki müslümanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Hayır anlamıyorum aga ne demek istiyosun 2 tane düzgün adam çıktı diye, kurtuluş savaşında insanları motive etti diye mahalle baskısını meşrulaştıralım mı? dalga geçenlerin kafasını kesmek caiz mi olsun nedir ne istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nefret ettirmemi gerektiren birşey yok artık,avrupa kendi ayağına kurşun sıkıyor zaten,amerika da belasını bulmak üzere,tek yaptığım oturup sigaramı yakıp keyifle bu haberleri okumak dalga geçmek ve hakaret etmekle yapanın eline ne geçiyor merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: avrupa kendi ayağına kurşun sıkıyor zaten, amerika da belasını bulmak üzere,tek yaptığım oturup sigaramı yakıp keyifle bu haberleri okumak veee yine hatespeech ironi zihnin bilenmesidir abi, nefret ise törpülenmesi. silahımızı değil, zihnimizi keskin tutmayı tercih ediyoruz sadece. ya da ediyorum diyeyim, kendi adıma konuşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 mal bulmuş mağribi gibisin dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Birincisi dalga geçilmeyecek gibi değil. İkincisi tartışmadan mutlak kabul edilen şeylerin aslında dalga geçilebilir olduğunu görünce insanları zındık ilan etmeden "lan bi iş var burda" diyebilen varsa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: mal bulmuş mağribi gibisin dasaa teşekkür ederim.. sen de sith olacak gibisin bu gidişle. abi çok fazla malzeme veriyorsun. nefrete kapılma bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 minyon kafası bu işte. kendisiyle yada inandığı, savunduğu şeyle ilgili bütün eleştirilen, yanlış olduğu söylenen her şeye gözünü yummak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu konuları burada tartışmayı doğru bulmuyorum,her insanın tartışılmaz gerçekleri vardır,benimkide din,ister dogmatik diyin ister örümcek kafalı diyin ama bu böyle,tartışabileceğimiz şey ise,din adına yapılan yanlışlar v.s ama bu konuda da cübbeli hocaya danışalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bi de trolle vurdu adam iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tartışılmaz gerçek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Farkında mısınız bılmıyorum ama adam hala net bir şekilde 2011 yılı 'müslüman' (islam degil) baskısını kabullenip laf edemiyor. 'siz pis laikçilerin' gibi bişi demesine de az kaldı. Cevap veremedikçe konudan uzaklaşıp kişisel sataşmaya ve hakarete devam ediyor adam sadece. Buyur konu açık açık ortada yüregin varsa gerçek islam savunucusu sensen gel cevap ver bizde aa yanılmışız diyelim. Soru açık 2011 yılında türkiyede ve dünyada agır bir müslüman baskısı ve dayatmacılıgı var bunun en canlı ornegını adam yazmış başlıkta. Bektaşi gibi adamım diyerek kendini hakkından fazla övmüşsün fakat bektaşi asla hristiyanlara ve yahudilere senin söylediklerini söylemezdi ondan eminim. Bunlar az örnekler gerçek müslüman böyle olmaz deme hakkın yok çünkü gerçek müslümanlar 2011 yılında böyle oluyor 300 sene önce daha iyi olmuş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 insanın inanma ihtiyacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İnanma ihtiyacı sdfsmdfs. Sana niye varolduğunu söyliyim bak, çünkü bi takım moleküller kendini kopyalama özelliği kazandı. Evren senin için yaratılmadı, ölünce 2. bir hayat yok, büyük bir planın parçası değilsin seni test eden de yok. Tamamen yanlışlıkla varoldun. O yüzden bırak camiyi haccı zevk al hayatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Biliyorum zor ama biraz erkek olup bunu kabul edersen daha güzel herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pasta senin gibiler 60-70 yaşında beli bükülmüş vaziyette hacca gitmek için 50 takla atıyorlar ,ölüm korkusu herşeyin üstündeymiş bunu tekrar öğrendim sayende teşekkürler ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Of pasta ya :D Doğru söyle o sensin dimi o adam... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: pasta senin gibiler 60-70 yaşında beli bükülmüş vaziyette hacca gitmek için 50 takla atıyorlar ,ölüm korkusu herşeyin üstündeymiş bunu tekrar öğrendim sayende teşekkürler ahahahahhaa tacticalfacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: pasta senin gibiler 60-70 yaşında beli bükülmüş vaziyette hacca gitmek için 50 takla atıyorlar ,ölüm korkusu herşeyin üstündeymiş bunu tekrar öğrendim sayende teşekkürler ahahahahhaaişim olmaz kendinizi kandırıyosunuz. Ulan ölüp gidicez bari namaz kılayım da cennete gideyim. İşte gerçek bir mümin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 vaperon said: Of pasta ya :D Doğru söyle o sensin dimi o adam... :D Ben bizzat kürsüyüm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 vay odun vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 soulcube mu bu tip agadasdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Pasta said: İnanma ihtiyacı sdfsmdfs. Sana niye varolduğunu söyliyim bak, çünkü bi takım moleküller kendini kopyalama özelliği kazandı. Evren senin için yaratılmadı, ölünce 2. bir hayat yok, büyük bir planın parçası değilsin seni test eden de yok. Tamamen yanlışlıkla varoldun. O yüzden bırak camiyi haccı zevk al hayatından. öyle zevk alıyo belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar