Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az kala taşlanıyorduk.

Nomak

Öne çıkan mesajlar

İçi nefret dolu olup forumda tartışma kazanmak için kibar davranan yeterince kalabalık müslüman ordusuyla birlikte olsa adam öldürecek müslümanların kibarlık ile ahkam kesmesi çok hoş.

Az önce yazdıklarını dasaaa yazdı, üstüne ben sana yazdım . Sen daha de ki islam öyle degil. Bir daha yineliyelim islamda sorun yok sorun 2011 yılında ki müslümanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avrupa kendi ayağına kurşun sıkıyor zaten, amerika da belasını bulmak üzere,tek yaptığım oturup sigaramı yakıp keyifle bu haberleri okumak

veee yine hatespeech

ironi zihnin bilenmesidir abi, nefret ise törpülenmesi.

silahımızı değil, zihnimizi keskin tutmayı tercih ediyoruz sadece.

ya da ediyorum diyeyim, kendi adıma konuşayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Farkında mısınız bılmıyorum ama adam hala net bir şekilde 2011 yılı 'müslüman' (islam degil) baskısını kabullenip laf edemiyor.

'siz pis laikçilerin' gibi bişi demesine de az kaldı. Cevap veremedikçe konudan uzaklaşıp kişisel sataşmaya ve hakarete devam ediyor adam sadece. Buyur konu açık açık ortada yüregin varsa gerçek islam savunucusu sensen gel cevap ver bizde aa yanılmışız diyelim.

Soru açık 2011 yılında türkiyede ve dünyada agır bir müslüman baskısı ve dayatmacılıgı var bunun en canlı ornegını adam yazmış başlıkta. Bektaşi gibi adamım diyerek kendini hakkından fazla övmüşsün fakat bektaşi asla hristiyanlara ve yahudilere senin söylediklerini söylemezdi ondan eminim.

Bunlar az örnekler gerçek müslüman böyle olmaz deme hakkın yok çünkü gerçek müslümanlar 2011 yılında böyle oluyor 300 sene önce daha iyi olmuş olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

İnanma ihtiyacı sdfsmdfs.
Sana niye varolduğunu söyliyim bak, çünkü bi takım moleküller kendini kopyalama özelliği kazandı.
Evren senin için yaratılmadı, ölünce 2. bir hayat yok, büyük bir planın parçası değilsin seni test eden de yok. Tamamen yanlışlıkla varoldun. O yüzden bırak camiyi haccı zevk al hayatından.
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

pasta senin gibiler 60-70 yaşında beli bükülmüş vaziyette hacca gitmek için 50 takla atıyorlar ,ölüm korkusu herşeyin üstündeymiş bunu tekrar öğrendim sayende teşekkürler ahahahahhaa
işim olmaz kendinizi kandırıyosunuz.
Ulan ölüp gidicez bari namaz kılayım da cennete gideyim.
İşte gerçek bir mümin.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

İnanma ihtiyacı sdfsmdfs.
Sana niye varolduğunu söyliyim bak, çünkü bi takım moleküller kendini kopyalama özelliği kazandı.
Evren senin için yaratılmadı, ölünce 2. bir hayat yok, büyük bir planın parçası değilsin seni test eden de yok. Tamamen yanlışlıkla varoldun. O yüzden bırak camiyi haccı zevk al hayatından.

öyle zevk alıyo belki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...