Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Abi yalnız bu topicten sonra wikiden de baktım. 2 sene önce kayaktaki sakatlanmamda inanılmaz şanslıymışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 wikiden neye baktın la? olm diyorum sana inanmıyosun cidden şanslıymışsın sdf. bana bişe olmaz yeaaa modunda gezme bi daha sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi bisiklet kazasıda çok leştir .. dikkat bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kozalak said: wikiden neye baktın la? olm diyorum sana inanmıyosun cidden şanslıymışsın sdf. bana bişe olmaz yeaaa modunda gezme bi daha sdfsd kaza "bana bişey olmaz yeaa" demekten olmadı da mallıktan oldu. pro gibi pist dışı saçma sapan bozuk karlı bi yerden inmeye kalkınca... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar