inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Eeee...Mekanik klavye pahalı usta.Yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 mekaniki boşverin. e-bayden daş gibi QSENN DT-35 söyleyin. max 30 dolara mı ne maloluyo kargo dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 o memleketyinde 10 dolar. 30 dolarlık klavye deil dt-25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Onun tuşlarını nasıl değiştireceğiz ? MKP'ın ki gibi siyah beyaz satılsa güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Cuce said: o memleketyinde 10 dolar. 30 dolarlık klavye deil dt-25 değil de, 350 TL de değil sonuçta. memleketine gidebilen varsa da alsın ordan 10 dolara :D çok iyi klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 onu dıyorum işte, cok iyi klavye değil. cok ucuz saplam ve fiyatıan gore iyi bir klavye. iyiliğinden cok rts ye uygun bı klavye. zaten bu yüzden bütün pro houselara itenrnet cafelere yayılıyo korede. bi sürü oyuncu alısık olduğu ıcın devam ediyo. 30 dolara deymez derken bunu kast ediyorum. türkiyedede aslında arasan tarasan biraz denesen benzer membrane klavye bulursun 20 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Razer Blackwidow 200 ytl falandı bendede ondan var.Fiyatına gore cok iyi bir klavye.Bir suru sc2 prosu kullanıyor zaten.Ustune birsey dokmedikce senelerce kullanabilirsin cok saglam. Turkiyede oldugun surece alabilecegin en iyi klavye bence fiyat/performans acısından.Ama yurtdısında tanıdıgın varsa o baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 benimde klavyenın tuslar yine basmamaya basladı, gaza geldim 25dolara korean-english samsung dt-35 söledim ebayden :p ama ilk defa böle bisi yaptım ne zaman gelicek nası gelicek extra para vericekmiyim falan onları hiç bilmiorum kendimi çöpe40milyon atmıs gibi hisediorum ebayden bisi alan varmı daha once nası oluo bi anlatsın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 DT-35 ahım şahım bir klavye değil ki türkiye içinde bile sanalmarketimden felan çok rahat klavyeler bulabilirsin keşke yurtdışından almasaymışsın ekstra para biniyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Türkiyede bu tarz klavye/klavyeleri bulmak için korkunç bir araştırma gerekiyor.O da internet başında olacak iş değil.Kalkıp yazıcıoğlu falan o dükkan senin bu dükkan benim arayıp soracaksın.Eğer bilen varsa spesifik bir yer gidip alalım dt-35. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 o değil de korelilerin başarısının veya iyi oynamanın sırrı bu klavye, mouselar falan değil beyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şimdi bu mekanik klavyenin olayı nedir... daktilo hissinden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 çok daha uzun ömürlüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Tepki suresi cok daha iyi birde elini yormuyor yuksek apm oynarken.Tusu sonuna kadar bastırman gerekmiyor standard klavyelerde oldugu gibi.Click sesi gelene kadar basman yetiyor.Ayrıca tuslar yaylı oldugu icin eski haline cok cabuk geliyor.Aynı tuse surekli olarak cok daha hızlı basabiliyorsun standard klavyelere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Memphis said: benimde klavyenın tuslar yine basmamaya basladı, gaza geldim 25dolara korean-english samsung dt-35 söledim ebayden :p ama ilk defa böle bisi yaptım ne zaman gelicek nası gelicek extra para vericekmiyim falan onları hiç bilmiorum kendimi çöpe40milyon atmıs gibi hisediorum ebayden bisi alan varmı daha once nası oluo bi anlatsın -.- benim DT-35'im 15-20 gün içinde geldi. Ekstra bi şey vermiyosun. Paranı da çöpe atmadın emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 "dt-35 yerine gidin çarşıdan 20 liraya membrane klavye alın" diyen arkadaşlara da bir günlüğüne dt-35 kullanmalarını öneriyorum. önce bi kullanın hele yani. bi mekanik gibi olamaz tabii ki ama membrane klavyelerin flash'ı diyebiliriz. "200 lira vermek istemiyorum alabileceğimin de en iyisini almak istiyorum starcraft için" diyenler için en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 15-20 gun ne ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Kargo fiyatı kaca geldi bide gumrukte takılma olasılıgı falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ucuz klavye takılmaz. zaten teslim edilecek kişinin ismini gördüklerinde pahalı da olsa takılmaz. "MEMPHIS" yazıyor kutunun üstünde. memphis, ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bende arcade stick almayı dusunuyorum ebaydan ama takılır diye korkuyorum salak gumruge:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 geldi klavye best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Memphis said: geldi klavye best İlk izlenimlerini alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 silme tusu çok minik onun dısında süper klavye sabah kadar basmaya doyamazsın cogu mekanige tur bindirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 blackwidow aldim bende. yok boyle bir guzellik. mekanik klavyede yazmasi ayri bir keyifmis. solunda 5 tanede makro tusu var. szzzzzzzz.. srrrrrr.. atadim mass ling, roach basmak artik daha kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar