Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

remove desktop - win7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
win7de desktopu komple nasıl kaldırıyorduk ? sadece
C:UsersUSERDesktop yoluyla ulasabildigimiz şekil hani.

hatta şöyle masaüstü ssde koymustum http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/port.jpg

format attım gece şu an bulamıyorum nette malesef , sürekli active desktop remove tuto ları cıkıyor.
Mesaj tarihi:
remove desktoptan kastın iconları kaldırmaksa fences kur. hafif program başlangıcı zorlamıyor üstüne senin istediğin özelliği de var, fazlası da var.

istemez dersen, registry ayarıydı ama hatırlamıyorum şimdi. MS konsollarından biriyle de ayarlanabiliyodu hatta...
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

asdfadsf win7 abi işte. kullandığım alet halen xp olduğundan böyle detayları bilmiyorum halen =) yakında değiştirecem 4353546243 program yüklü diye üşeniyodum.

aynı özellik xp'de e var. sdf
Mesaj tarihi:
xpden bahsediyoruz orda sevgili kefal.

edit: merak edip dikkat ettim de, xpde de gelmiş lan aynı menü... keklik canımı benim... sdfgfgh hangi SP ile geldi acaba? yoktu önceden, çok uzun süredir fences kullanıyodum dfgdf

neyse işte Daesu, ikimiz de yetoymuşuz :D
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

remove desktoptan kastın iconları kaldırmaksa fences kur. hafif program başlangıcı zorlamıyor üstüne senin istediğin özelliği de var, fazlası da var.

istemez dersen, registry ayarıydı ama hatırlamıyorum şimdi. MS konsollarından biriyle de ayarlanabiliyodu hatta...

Abi Fences muhteşem bir programmış! Hiç duymamıştım bunu. Stardock'un envai çeşit programını bilirimde bunu bilmiyordum. terazine tıkladım, +rep'ledim, +1'ledim, Like'ladım, follow'ladım, subscribe yaptım.
  • Yeni Oluştur...