Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 win7de desktopu komple nasıl kaldırıyorduk ? sadece C:UsersUSERDesktop yoluyla ulasabildigimiz şekil hani. hatta şöyle masaüstü ssde koymustum http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/port.jpg format attım gece şu an bulamıyorum nette malesef , sürekli active desktop remove tuto ları cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 remove desktoptan kastın iconları kaldırmaksa fences kur. hafif program başlangıcı zorlamıyor üstüne senin istediğin özelliği de var, fazlası da var. istemez dersen, registry ayarıydı ama hatırlamıyorum şimdi. MS konsollarından biriyle de ayarlanabiliyodu hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 regeditin oralarda falanmıydı ? hiçta hatırlamıyorum çünki 7-8 ay önce yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ab sag tıklıyosun ekrana viewde varmıs ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 asdfadsf win7 abi işte. kullandığım alet halen xp olduğundan böyle detayları bilmiyorum halen =) yakında değiştirecem 4353546243 program yüklü diye üşeniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 liseli desktop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yaş olarak sen * 1,37 falan olabilir yalnız daesu. kibarlık edip şafak seni katlamazsa ben katlayabilirim hatta. neden bu kadar gaza geldim bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yok ben ondan yasliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 seni katlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bosunu atsana cok özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mr_Hand said: asdfadsf win7 abi işte. kullandığım alet halen xp olduğundan böyle detayları bilmiyorum halen =) yakında değiştirecem 4353546243 program yüklü diye üşeniyodum. aynı özellik xp'de e var. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 "masaüstünde hiç bir şey gösterme" diye bi ayar sandart kullanıcının bileceği bi yerde yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Standart kullanıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xpden bahsediyoruz orda sevgili kefal. edit: merak edip dikkat ettim de, xpde de gelmiş lan aynı menü... keklik canımı benim... sdfgfgh hangi SP ile geldi acaba? yoktu önceden, çok uzun süredir fences kullanıyodum dfgdf neyse işte Daesu, ikimiz de yetoymuşuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ofiste xp aradım o kadar kız bilgisayarında çıktı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bi de yazılanları okusan. kefal diyodum, sonra değilsin sandım. ama yine de kefalsin. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Buldum elimde patlamasın dedim napim :) Belki başka bilmeyen biri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 AnkYerelİlave1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mr_Hand said: remove desktoptan kastın iconları kaldırmaksa fences kur. hafif program başlangıcı zorlamıyor üstüne senin istediğin özelliği de var, fazlası da var. istemez dersen, registry ayarıydı ama hatırlamıyorum şimdi. MS konsollarından biriyle de ayarlanabiliyodu hatta... Abi Fences muhteşem bir programmış! Hiç duymamıştım bunu. Stardock'un envai çeşit programını bilirimde bunu bilmiyordum. terazine tıkladım, +rep'ledim, +1'ledim, Like'ladım, follow'ladım, subscribe yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar