Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shard of Exiled God satan var mı ?


xanthor

Öne çıkan mesajlar

aslında kardeşim askere gitmeden önce yaklaşık 7-8 kişi w1'de 2 hafta farm yapıp 11-12 shard kasmıştık.ve bu işi yaparken fazla kasmamıştık. sağlam bir ekip her akşam düzenli 3 tur dönse 1 ayda 60 dan fazla shard kasılabilir. sinsisu bu arada abyssus neden dagildi ? miskinler tekkesi olarak isim degisikligi mi oldu yoksa ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende 1 tane var :P t3 tokenlerimle almıştım :) silah/takı temin edebilmek için bearshamanımla t3 e gidiyordum. hyrkanian zırhlarımdan memnun olduğum için de tokenleri shard a yatırdım. amacım t3 crafted bulup almaktı. tabi 20 tane lazım onun için de :) yakında aynı server a düşeriz zaten :) görün bakın funcom önümüzdeki sene içerisinde tüm serverları birleştirip pve/pvp instance oluşturacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rage de 20 lvl oldum Pve Çok zor abi ya!! yani ya ekibinle oynucan ya da ezileceksin, adamlar boş durmuyo abi rahat durmuyolar anlatamıyosunda derdini x) valla bu gidişle Cromda oynamaya devam edicem yada Pvp olan herhangi bir server da .. :) Yada birisi yardım etsin Rage de :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun başlığıyla alakası olmayacak ama, bu oyunda eğer grubun yoksa oynama daha iyi. AOC mantığı tamamen karakter skill dengesi üzerine kurulu. Bir karakterin buff'ı diğerine yarıyor. Kendine bir grup acil bulmalısın. Yoksa Pvp'de Pve yapamazsın. Ayrıca 10 kişi bir yere baskın yapmanın keyfi apayrıdır :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rhjzn said:

Rage de 20 lvl oldum Pve Çok zor abi ya!! yani ya ekibinle oynucan ya da ezileceksin, adamlar boş durmuyo abi rahat durmuyolar anlatamıyosunda derdini x) valla bu gidişle Cromda oynamaya devam edicem yada Pvp olan herhangi bir server da .. :) Yada birisi yardım etsin Rage de :D


Pvp ye başlamışsın ama galiba kötü kısmından başlamışsın, pom oynuyorsun pom biraz zordur gurupta olsan dahi ilk ölecekler listesinin başında gelirsin en az karşı gurupta 2 kişi senin üstüne çullanır, ama şu faydası vardır karakterini oynamayı ve bir pom gibi hareket etmeyi daha iyi öğrenirsin, sana son olarak diyebileceğim kesilmeyi sorun etmezsen yakında eğleneceksin.

Bir örnek vereyim fury de oynarken türk arkadaşlar 6-6 futulez diye bir guildin oyuncuları ile kapışıyordu aynı ventteyiz ve artık çıldırmışlardı bende cromda karaker kasarken server değişip onlara katıldım ve durumu değişmek çokta zor olmadı, iyi bir pom oyuncusu olacaksan yerinde durmayacaksın durup heal atarsan ölmek için davetiye çıkartırsın sana verdiğim feat pve dir ama pvp de gurup için çok iyi bir feat.

edit : ilk karakterin sakın yardım isteme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Crom a geçse ne olacakki? ordada karşısına pvp lvl 6 yukarı kişiler gelecek pvp yapmadan borderda kasıp itemini giymiş ve pvp yi pek bilmeyen bir kişi dahi olsa fark yok aslında rage daha iyi bence kesileceksen bari karşındaki işi bilen olsun :) ama şu var işi sıkı tutarsan lvl 5 olduğunda sende lvl 5 olursun. aradaki fark sadece tecrübe olur ama o zaman zarfında sende tercübe edinirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bugün biraz daha oynıcam Rage de , gelen geçen öldürürse bırakmak zorunda kalıcam :D zevk alamadım sinir stres oldum, dün en az 22 felan olurdum adamların yüzünden 20 bile olamadım %80 civarında kaldım.. Cromda 14 lvl wardı Türk göremedim hiç o yüzden bıraktım orayı.. ama benim lvl lerimde birisi warsa beraber kasmak amacıyla orada da oynayabilriz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ufak lvl da zaten pom kesilmesi en kolay class 20 lvl da kaç sikilin varki? smite , repals , ee heal atınca kaç veriyor? yeşil 5-10 arası mavi 25-30 arası büyük healda 200-300 arası smiling smiley benim anlatığım 80 lvl crom da pve yapmak için güzel ve border kingdom u kontrol eden bir guilde girersen de arayı kaparsın, f2p ler globale yazabiliyormu bilmiyorum ama globale bu serverda türk yokmu dersen biri cevap verir sana.

İyi ya konu başlığı üstte duruyor:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim oynadıgımız zamanlarda millet daha yeni yeni öğreniyordu conan oynamayı. pvp-rp serverdı ve karakter kasmak isteyen gene kolaycana kasabiliyordu. burdaki olay bambaşka abi. kurtların en bol oldugu yerde oyuncu daha karakter kasıp oyunun hikayesinin tadını cıkartamadan yem oluyor. hem bir sure sonra bu rage serverada acarlar transfer olayını hiç merak etmeyin. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Breareus said:

xanthor

seni eskiden beri tanırım pvp serverda öğrenmekmi daha iyi pvp yi yoksa pve demi?



hacım ben bu oyundan once bi 5-6 yıl knight 5-6 ay civarı Warhammer Online oynadım, Eğer 3-5 arkadaşın varsa PVE çok güzel, ama Tek isen Pvp takılacaksın abi. Şimdi ben burda Türk arkadaşlar edinirim diye geldim ama sadece takıldıgım yerlerde yardım alıyorum, Exp kasamıyorum ama yanımda bir kişi daha olsa çok süper olur :) hem exp kasarım hem Pk atarım ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalırsa oyuna yeni başlayan bir oyuncu mutlaka pve serverında başlamalı. Çünkü karakteriini sindire sindire öğrenir. Geçer bir haritaya, durur mobların önünde, hedef tahtası gibi dps denemeleri yapar.

Görevleri anlamaya çalışarak yapar, her an kesilebilirim korkusuyla değil. Sıralı bir görevi anlayarak yapmak oyuncuyu daha çok heveslendirir ve konunun içerisinde gibi hissettirir. Şahsen anlayamadığım ve sadece haritadaki noktaları takip ettiğim bir görevden hiç keyif alamıyorum.

Oyunu sadece tek bir yönden değil, bir çok yönden öğrenir. Meslekleri kasar, para kazanır, istediği itemi alır. Khitai instanceları rahat rahat yapar. Paikang'da mobları öldürmek zaten yeterince zorken bir de yol üzerinden tesadüf geçen bir gruba yem olmaz.

Oyunu sadece Pvp olarak oynayan bazı arkadaşların sıkıldıklarını gördüm. Ve nedese sadece pvp yapmak oyuncuyu agresifleştiriyor. İster istemez hırs yaptığından herhalde. Pve bu yüzden biraz daha relax biraz daha arada rahat nefes alabildiğin yer oluyor. Eğer AOC dünyasını seviyorsan bence her yönden keşfetmelisin. Tek bir yönde sıkışıp kalmamak lazım. Ben 3 senedir AOC oynuyorum. 4 karakterimi çanta niyetine kullanıyorum. Ana karakterimde ve diğer oynadığım 3 karakterde yer yok çünkü :D Belki çoğu oyuncuya göre çok yavaş oynuyorum. Ama olsun. En azından içime sindirerek devam ediyorum. Ana karakterimle bile pvp yapmaya yeni başladım. Ve Pvp, pveden apayrı bir kulvar. Karakterini gerçekten daha iyi öğreniyorsun. Ama pve'de bu kadar zamandır oynamasaydım, pvpden kesinlikle keyif alamazdım.

Tabi herkesin düşüncesi ve oyun anlayışı farklı. Bazı arkadaşlar pvp serverında da bu dengeyi kurabiliyor. Ama öncede dediğim gibi, destek olan iyi bir grup lazım.

Not: Akşam xanthor'a shard konusunda yardımcı olacağımdan konu başlığı amacına ulaşmış gibi gözüküyor :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xanthor
Geçen girdim rage ye pom açtım ve 5 lvl yaptım multi alana çıktım ve karşımda fury deki rus guildleri rage i basmış aklıma eski fury geldi :) rage nin sonu fury sadece eski oyuncuların keseceği oyuncular ile dolu.

rhjzn

Aoc her zaman gurup oyunudur, istediğin gibi oyna benim anlatmak istediğim crom da pvp inan rage , yada pvp serverlarındaki gibi değildir , crom da pvp ye başlamış bir kişi pvp server ına geçsin bak neler oluyor:) crom da pvp de kurt gördüğünü zannedersin ama pvp serverlarında ondanda kurtları var:)

Kısacası eğlenmen dileğiyle yardım istersen zaten msn den yazarsın yardımcı olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rhjzn, oyunu oynayacak kafa dengi arkadaşın varsa bence onu da çağır. :) Globalde Türk oyuncu arayan arkadaşları görüyorum. Birbirinizle irtibata geçebilirsiniz. Eskiden olsa yardımcı olurdum. Ama şu an sadece kendi karakterimle uğraşıyorum. Yine de Crom'da bir şey lazım olursa nickim: elysian. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi furydeki adamlarıda biliyorum ben :) zaten cogu cromdan geldi geçti. furyde 5 ay takılıp sadece duel attım epic kheste. ve inan bana öyle pvpci adamlar varki cromda, fury fln dinlemiyorlar. isimle bir cok örnek verebilirim sana,paranoia,bearus,chassdt gibi. pvp serverlarında olay yetenek işi degil bence. furyden gelmemin sebebi orda pvpler tam bir kargaşa.10vs10 birbirine dalıyor millet, range caster classlar ortalıgı dagıtıyor toplu pvplerde. cromda pvp işi daha bi elite bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...