piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 elektro değil tabii. böyle ev ortamında arkadas geldiğinde çalınacak olan gitar klasik mi akustik mi oluyor? bir de öyle çok ahım şahım birşeye gerek yok. ilk kullananı kesicek bir gitar lazım. fiyatları ne olur böyle birşeyin? öğrenme konusunda acelem yok hallederiz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ateş başında söyleme fantazim yok özentilik değil yani. sesim güzeldir kendimi tatmin etmek asıl olay. can sıkıntısı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://img.donanimhaber.com/upfiles/322508/DD24A06BA34F4A49BA8AA56FFB367A33.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu kadar ucuz mu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 o gitar iki güne bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yani evet. hai tamam ucuz dedikte bir 100 lira civarı veririm heralde. bir de klasik mi akustik mi o da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 piyalepiyale said: bu kadar ucuz mu ya :S http://www.roflcorner.com/wp-content/gallery/facepalm/jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://i.imgur.com/mM8eT.jpg bu da var biraz daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 piyalepiyale said: öğrenme konusunda acelem yok hallederiz diyorum. Bu fikri kafandan atman lazım yoksa duvarda süs olur gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 facepalm lık durum ne hacı ? öyle dediğime bakma sen buddha üzerine düşerim illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 piyalepiyale said: yani evet. hai tamam ucuz dedikte bir 100 lira civarı veririm heralde. bir de klasik mi akustik mi o da lazım. 100 civarında alacağın akustik işini görmez. başlangıç için 70-100 arası klasik bi gitar alabilirsin. akustik gitarda öğrenmen zor olabilir, sert gelebilir, az biraz da çalım tekniği farklıdır. o yüzden klasik gitar al, devam edersen biraz da ilerletince akustik alabilirsin. ama bunu klasik gitarın bi üst seviyesi akustik gitardır diye algılama. klasik gitarın da tadı farklıdır, naylon tellerin tınısı hoştur misal. akustiğin bakımı daha zordur. vs. ashton marka klasik gitarlar yaygındır, alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 j&d brothers mi ne bi klasik gitarım var 6 senedir yatıyodu çürümüştür falan dedim ama daha dün tellerini değiştirip çalmaya başladım hala taş gibi 100 liraya falan almıştım ben de. Sana da klasik tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 istanbulda alınabilecek bir yer var mı peki bildiğiniz. tercihen beşiktaşa yakın olmalı. olmassa da canı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abı gıtar tellerı 40tl zatenö gıtarın kendısını nası o fıyata satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Unkapanı plakçılar çarşısı atakan müzik ve oradaki bilimum yerlerden alabilirsin 100 tl falan filan her türlü ağaç talaş ve sunta gitar var orada :D Önünden beşiktaş otobüsü geçiyo :D Tünelden de alabilrisin tabi ama biraz daha yüksek fiyatlar vardır heralde. http://www.MuzikAletleri.Net/index.php?do=catalog%2Fshow2&p=9&b=0&searchprice=asc&searchalpha=&type=catalog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 arkadaş ortamında akustik daha iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bunu al. http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2007/06/DSCF6033.jpg Edit : ciddi olursak, http://www.mydukkan.com varken muzikaletleri.zort nedir ciğerim. al bu siteden bütün ekipmanlarımı burdan alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 mydukkan.com bak burdan, çalmayı bilmiyorsan da yutubtan selim ışık gitar dersleri arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 martin d45 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ya o site dediğim atakan müziğin sitesi sanırsam ondan verdim :D gitar temizleme dalgalarına 30 tl verdim geçen hafta mydukkanda eleman 100 e gitar arıyo o yüzden vermedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok önemli mi marka falan yoksa 100 lira civarı herhangi biri mi diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 önemli değil kanka.sen 4 akoru iyi öğren ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 AGFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evde calıcaksan mukemmel bır gıtar onerebılırm sana pişman olmıycagına adım gıbı emınım.tonları,klavye rahatlıgı cok guzel ısrarla tavsiye ederim. LAG serisine komple bak. lag t66 ace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 biraz hortlayacak ama şunu sormak istiyorum . Akustik gitar öğrenmek istiyorum elimde bir tane klasik gitarım var baya bi önceden kalma, sizce klasikle başlayıp daha sonra akustiğe mi geçiş yapmalı yoksa direk akustikle mi başlamalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar