Reumer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Evet toplanalım bir arkadaş varda ona pl yapıcaz(acaba kim) ehu gönüllüler aranıyor.Çıkarmı içinizden? Lvl 11 im bakın çokda fena diil ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kimse kalmadi orda benim bildiim. yani 3-4 kisi falan[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hadi ya? böhü :( millet nerde? çoğunluğun olduğu yeremi geçsem?(yardımla falan alakası yok :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla necro bende yok , bi scoutimiz var hersheyim ishte :). ama /who gwyd yaparsan ordaki lvl 50 necrolara sorarsan belki pl yapilir yani kolaydir albde pl bulmak hehe...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hibe dolustuk biz hibde oynayanlar wardi zaten. hib nüfusu en fazla galiba suan[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Gilth nerde bulurum onları? :) yerleri mekanları hiçbilmiyorum ona göre tarif et ehu bi pkb yi bi mithra yı bide prydween i biliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 abi bak yolun bashindayken benden sana bi abi/abla/amca/teyze tavsiyesi git HIB/MID ol , albler noob abi harbi diorum bak... ama ille alblerle kalicam diyorsan sen bilirsin . Ora zor tarif etmek icin valla, gothwaith den horse alman lazim sonrada ucan bishey alman lazim, daha alamassin hic drakoran gebertmedigin icin yani zor oraya gitmen boshver. /who lyonesse dene, tarif ederler eger biri pl cekerse sana oraya daha kolay gitmek senin icin. Bide yeni bashladiysan pl yapma sende bi noob olcan sonra demedi deme :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 23 Eylül 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yok ztn pl derken 5 10 lvl falan demıorum soyle gunde 1-2 lvl olsa yeter yavas yavas ogrenıorum zaten + ıyıce ogrendıkten sonra baska bı char acıcam zaten bu charla devam etmem sanırım hib ve midde çokmu adam var? onlarında charlarını hiç bilmiyorum yaw :)wizardı sağdan soldan duyduğumla oynuorum zaten birisi güzel bi caster tarif etse falan hadi neyse ama yardım edende pek çıkmıo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eğer ilk karakterinse pl yaptırma kendin kas oyun daha ii öğrenirsin[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bide onda bunda çok adam var diye gitmek yanlış. Hangisi hoşuna giderse ona git[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 evet realm topraklarına - racelere - classlara bak ne hoşuna giderse oranın realm ine git, birde ilk charı kesinlikle pl etme ettirme. lvl20 ye daha varmadıysan git pkb den task al ordaki guardlar veriyordu sanirim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 nası task? task ı biraz açarmısın? :) 20 değilim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 npc guardlari secip 'task' diosun sadece main chatde, sorna sana mob ismi ve direction'u veriyo gidion kesion geri dondugudne cok iyi exp verio sana... eglenceli aslinda bende az yapmadim scoutla zamaninda :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben necromu 50ye kadar solo buffsız kasmıştım 14lerde fln takılmıştım salisburyde paso ölüyordum bende çareyi taskleri yaparak 20 olmakta bulmuşdum :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Acıkcası lvl 20 char acılması lazım bence ilk 20 lvl buyuk ızdırab nedir kardesim git onu bul yok bilmem nereye kadar eslik et ızdırab otesi bise... Albiyon excall'de turk oynuyo hala ama herkez kendi derdinde eskisi gibi deilki lvl kas rvr yap herkez ml arti pesinde yanı cok zorlanacan bence direk taskları yap df albiyondayken hic cıkma exp exp dir diye bakarsan olaya sıkılmadan kasarsın[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 task olayı gerçekten iyi geldi sağolun. bi türk arkadaşımızın yardımıyla charımı silip tekrar açtığımıda pl yapmıştı bana lvl5 e kadar o kadar. bundan sonra yapmamaya karar verdim :) Gilth in deyimiyle noob olup çıkmayalım :) sağolun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Gelmek istiyenleri bekleriz ... Usa / Albion / Merlin[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hallettim sağolun [Bu mesaj Reumer tarafından 24 Eylül 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar