Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet Exc/Alb in türk kahramanları nerde :)

Reumer

Öne çıkan mesajlar

valla necro bende yok , bi scoutimiz var hersheyim ishte :). ama /who gwyd yaparsan ordaki lvl 50 necrolara sorarsan belki pl yapilir yani kolaydir albde pl bulmak hehe...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bak yolun bashindayken benden sana bi abi/abla/amca/teyze tavsiyesi git HIB/MID ol , albler noob abi harbi diorum bak... ama ille alblerle kalicam diyorsan sen bilirsin . Ora zor tarif etmek icin valla, gothwaith den horse alman lazim sonrada ucan bishey alman lazim, daha alamassin hic drakoran gebertmedigin icin yani zor oraya gitmen boshver. /who lyonesse dene, tarif ederler eger biri pl cekerse sana oraya daha kolay gitmek senin icin. Bide yeni bashladiysan pl yapma sende bi noob olcan sonra demedi deme :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...

[Bu mesaj Gilth tarafından 23 Eylül 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ztn pl derken 5 10 lvl falan demıorum
soyle gunde 1-2 lvl olsa yeter
yavas yavas ogrenıorum zaten

+ ıyıce ogrendıkten sonra baska bı char acıcam zaten bu charla devam etmem sanırım

hib ve midde çokmu adam var?
onlarında charlarını hiç bilmiyorum yaw :)wizardı sağdan soldan duyduğumla oynuorum zaten

birisi güzel bi caster tarif etse falan hadi neyse ama yardım edende pek çıkmıo ehe
Sosyal ağlarda paylaş

evet realm topraklarına - racelere - classlara bak ne hoşuna giderse oranın realm ine git, birde ilk charı kesinlikle pl etme ettirme. lvl20 ye daha varmadıysan git pkb den task al ordaki guardlar veriyordu sanirim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

npc guardlari secip 'task' diosun sadece main chatde, sorna sana mob ismi ve direction'u veriyo gidion kesion geri dondugudne cok iyi exp verio sana... eglenceli aslinda bende az yapmadim scoutla zamaninda :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

Acıkcası lvl 20 char acılması lazım bence ilk 20 lvl buyuk ızdırab nedir kardesim git onu bul yok bilmem nereye kadar eslik et ızdırab otesi bise...
Albiyon excall'de turk oynuyo hala ama herkez kendi derdinde eskisi gibi deilki lvl kas rvr yap herkez ml arti pesinde yanı cok zorlanacan bence direk taskları yap df albiyondayken hic cıkma exp exp dir diye bakarsan olaya sıkılmadan kasarsın[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...