ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Eski sevgilim üzerindeki sinsi branding çalışmalarımın 2. ayağı olan polarizasyon safhasına geçiş için kendisine çiçek yollayacam. Kriterlerim; 1-Zengin göstersin 2-Çok da pahalı olmasın, ki ileride benimle birlikte daha pahalılarını elde edebilme umudunu taşısın gariban. 3-Sktredin lan kriterleri, orkide mi iyi lilyum denen zamazingo mu. "çiçek ney la böğk", "abi wireless çeken t-shirt al daha iyi", "hediyenin parasına bakılmaz 2 güzel söz yeterlidir", "orjinal oyunlarımızı karşılaştıralım" gibi fakironerd tepkiler gelmesin. ya da bunu da sktredin lan. gelsin de eğlenek.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi böyle meyve sepeti çiçek şeklinde bişey var. Şunu anladım yolladığın kadın orgazm oluyor geçen ofiste yeni başlayan kıza sevgilisi yollamış, kız ofiste kendinden geçti anansı, çilek i yerken yarım saat sevgilisiyle konuştu muhtemelen akşamda pompa olmuştur.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ilacın pezevenk çiçeği acaip süper olay. mor renkleri var, daha koyu damarları var, sapı var. Hatunlar bayılacak! http://www.flickr.com/photos/fengman/650521704/ tek kelime ile muhteşem
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 morfo kelebegi mavisi olsa daha guzel olurdu.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dusuncelihayvan said: abi böyle meyve sepeti çiçek şeklinde bişey var. Şunu anladım yolladığın kadın orgazm oluyor geçen ofiste yeni başlayan kıza sevgilisi yollamış, kız ofiste kendinden geçti anansı, çilek i yerken yarım saat sevgilisiyle konuştu muhtemelen akşamda pompa olmuştur. pics or didnt happen
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi adam öyle bi heyecanlanmış ki özel mesaj atmış ahahaha yok lan pic
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 olm taktik bunlar hep, oradan öbürüne atlamacalar falan. ezel gibi adamım şerefsizim.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dusuncelihayvan said: abi adam öyle bi heyecanlanmış ki özel mesaj atmış ahahaha yok lan pic bağaaa mı didin
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 fsdfsafa oha lan quote yapınca öm geliomuş AHHAA yeni farkettim ne acaip
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 utku eskişehirimizde çok güzel kızlar var nitelikleri öm den atarsan çevrem geniş burda sana bi güzellik yapabilirim lise yıllarımızın hatrına
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hacı 250 gr diyim ben sağa.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dynun said: utku eskişehirimizde çok güzel kızlar var nitelikleri öm den atarsan çevrem geniş burda sana bi güzellik yapabilirim lise yıllarımızın hatrına hem alıntılayıp hem de öm gitmesini sağlayarak ilgimi belirtmek istedim.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kari istiyorsan bizim okula gelcen net.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: Dynun said: utku eskişehirimizde çok güzel kızlar var nitelikleri öm den atarsan çevrem geniş burda sana bi güzellik yapabilirim lise yıllarımızın hatrına hem alıntılayıp hem de öm gitmesini sağlayarak ilgimi belirtmek istedim. eyvallah kardişim meme nerde sen ordasın
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 la ne çiçeği giy bilmenneisimlerini git kızın yanına. çicekmi çekicek kızı sdfsdfsdf.
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 senko said: kari istiyorsan bizim okula gelcen net. sağlık meslek mi hacıt, yanıyom.
Öne çıkan mesajlar