alabandes Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Eh sen tutup çıkartırsan bizi uzaya bizde taşırız alemimizi oraya,Sen yapmaz san bunu CCP ,biz elbet bir yolunu bulur yaparız. Oyuna biraz da farklı eğlenceler lazım değilmi,Şöyle bir yer olsada savaşlardan sonra veya aptal npc lerden bıktığımız da gidip biraz kafa ve yorgunluk atsak fenamı olur dedik ve Örneğinide sunduk,ilk içkiler Eve Turks ten... Bu arada yeni açılan http://www.eveisreal.net/ aracılığı ile varsa video larınız veya buna benzer hazılamış olduğunuz resimleri siteye ekleyerek yayınlanmasını sağlaya bilirsiniz. Çeşitli ödülleri var ama çok sağlam çalışmalrda mevcut haliyle,video larda mesela bu gerçekten güzel ve emek harcanmış ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EstergonSky Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wampelt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mehmet benim gitmemi bekledin dimi barı açmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alabandes Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 wampelt said: Mehmet benim gitmemi bekledin dimi barı açmak için :) Dedim bunlar gitti party vermenin tam zamanıdır.Zaten malum yaz ayları ortalarda in cin top oynuyor :) Arada oyuna gelde yüzünü görelim,Karagümrüklü de kayıp zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wampelt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Karagümrüklü başka işler peşinde. Bende bisiklete sardım bu aralar. Tura çıkıyorum fırsat buldukça. Boş zamanlardada garajda bisikletle ve arabayla uğraşıyorum. Eve o kadar bunalttı ki beni mouse gitmiyor üzerine :) Ama yakın zamanda senin tarafa doğru bir operasyon düzenleyeceğiz melik ben ve kerem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar