Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bir kaç yer araştırdım ama karar veremedim açıkçası. Büyük ihtimalle TÖMER olacak gibi ama daha önce giden veya çevresinde gitmiş olup bildikleri kurslar hakkında önerilerde bulunabilecek varsa pek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Pronto Italia diye bir kurs var hilton'un olduğu geniş çiftyönlü cadde/sokakımsı yerde bir pasajda. İtalyanca üzerine yoğunlaşan bir kurs fakat ispanyolcayı da aynı ağırlıkla veriyorlar italyanca gibi. Ben 1 kur italyanca'ya gitmiştim fakat çok başarısız aptal bir dönemimdi o yüzden pek yararlanamadım ve memnun kalmamıştım ama arkadaşım ispanyolcasına gitti uzun bir süre ki bu sene erasmusla ispanya'ya gidiyor oviedo'ya ve çok memnun kaldığını söylüyordu. Bir konuşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://www.cagim.com/ispanyolca.html Yıllardır Hatay'dalar ama sitede şöyle bi adres var; NTERNATIONAL EDUCATION ACADEMY (ÇAĞIM INTERNATIONAL) Fevzipaşa Bulvarı No:49/2 Çankaya - İZMİR Tel : 489 66 66 ( Çankaya Metro Çıkışı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tömere kuzenim gitti, memnundu genel olarak, ispanyolcanın bi noktadan sonra ogrenilememe gibi bir sorunu var bence, en azından ben kendi gittiğimde oyle bi sonuca vardım. illa tömerde ispanyolca kursu nasıldır falan diye arastırmak istiyorsan facebookda grup var tomer'in gelmiş geçmiş en güzel sınıfı diye, ordaki herkes ispanyolca kurunu bitirdi, ordakilerden detaylı ogrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar