Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 saçmalama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 saçmalama dediğin şeyler gerçek çıkacak!!! geleceği görebiliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 tabii para verirseniz daha iyi görebilirim bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bunu diyeceğini biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kadıköy rexin ordaki cafelere bak , bol bol falcı mevcut , bide istiklalde FALDA ÇOK İDDİALIYIZ diye pankart tutan bir tip vardı yol üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Pasta said: eskişehirde varsa o da olur. eskişehirde de yoktur ne kahini ya, ben kahinim diyen de dolandırıcıdır. ha meslek olarak yapmıyordur ama çok yaşlı çok yüce yaşamış görmüş bilgili mantıklı biri varsa olayları yorumlayabilen belki bişiler kahinler o adamı da bulmak zor olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Lan pankart tutan adam istemiyorum lostta vardı ya böyle sosyete falcısı. o gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Fistan said: Pasta said: eskişehirde varsa o da olur. eskişehirde de yoktur ne kahini ya, ben kahinim diyen de dolandırıcıdır. ha meslek olarak yapmıyordur ama çok yaşlı çok yüce yaşamış görmüş bilgili mantıklı biri varsa olayları yorumlayabilen belki bişiler kahinler o adamı da bulmak zor olur baya yok ben inanıyorum bazi insanlar geleceği görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 en kötü topic temmuz 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 5 topicten 1 ine aynı aptal yorumu giriyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 asıl soru ben niye kermit yokken aynı zekasız başlıkları açıyorum olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 soru sormadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kahin ne lan. hoca numarası vereyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çok feyzli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sen bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bu fal işine arayarak gitmemek lzm ya.tamamen doğaçlama olacak.böyle bir anda falına bakılcak hatırlarım yıllar önce 4 arkadaş cafede otururken hadi fal bakak dediydik.falcı dedi şu kız senin hayatına tecavuz edecek dedi bildi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Pasta,bu falcı olayı kafamdaki imajını yerle bir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Pasta said: axedice said: Kızı kendin kandıramayıp falcılara götürecek kadar düştün mü ekmek? hangi kız? serap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Red said: bu fal işine arayarak gitmemek lzm ya.tamamen doğaçlama olacak.böyle bir anda falına bakılcak hatırlarım yıllar önce 4 arkadaş cafede otururken hadi fal bakak dediydik.falcı dedi şu kız senin hayatına tecavuz edecek dedi bildi sdfs niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 falcı lazım falcı var mı diye gidince büyüsü kaçıyor aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ben kahve falı bakar ve çok iyi sallarım.Genelde de tuttuğunu söylerler ama harbiden sallarım.Ama harbiden tuttuğunu söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bi keresinde fal bakmamı istediler. bak burada sana bi yol var sonunda bi velociraptor var. burada da head crab çıkmış. dedikten sonra bi daha istemediler. halbuki bayağı head crab idi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar