Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 vendor teach yapmiyor ornegin teach alchemy diyorsun ucreti istiyor ucreti ustune koyuyorsun gold yere dusuyor ve teachi yapmıyor problem nerede olabilir ?[signature][hline]feel the POWER!
Core Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 calismaktan bikmis olabilir.. yada (buyuk ihtimal) paraya doymustur! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 21 Eylül 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bilmiyorum ama TSPEECH=spk_shopkeep_sandrock TEVENTS=e_Human_HearUnk TEVENTS=e_Human_ConvInit TEVENTS=e_Human_Needs TEVENTS=e_Human_Greet TEVENTS=e_Human_Space TEVENTS=e_Human_Refuse TEVENTS=e_Human_Environ sorun bunlardan olabilir human scriptinin içindekiler de yanlışlık olabilir.istersen huma.scp yi bi değiştir başka bir human scp koy öle dene[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 istifa etmişler..[signature][hline]|Deathrack| Somebody elseis lover | Silence must be heart
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sükunet istiyorum beyler... bilmeyen atlamasın lütfen yardımcı olmayacaksınız konu dışına [Bu mesaj Worth tarafından 22 Eylül 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: UnKnownTR, 21 Eylül 2004 23:51 tarihinde demiş ki: calismaktan bikmis olabilir.. yada (buyuk ihtimal) paraya doymustur! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 21 Eylül 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] dalga geçmen gerekirmi ?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Core Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ustteki mesaji pmden atman gerekmez mi?
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sadece duzgun bir cevap bekliyorum sorunun giderilmesi icin.[signature][hline]feel the POWER!
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 skill toplamın la ilgili bir sorunda olabilir. On=*teach* if ( >= 700.0) say There's nothing that I can teach you. elseif (( >= brain_human) && ( <= brain_thief)) train endif return 1 Bu bölüm speakhuman.scp'de veya vendor'un brain'ini belirtmemiş olabilirsin. ama paraya doymuş gibi bir saçmalık olacağını zannetmiyorum.[signature][hline]Xaelin...
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 onu belirtmesi gerekmez.. SPhereda zaten 30 a kadar teach olayı vardır
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 teach in yüzdesini ayarlayacaksın . yani vendor kendi bilgisinin %30 unu öğretcek gibi . 0 olmadığından emin ol[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: zgrw, 22 Eylül 2004 20:16 tarihinde demiş ki: teach in yüzdesini ayarlayacaksın . yani vendor kendi bilgisinin %30 unu öğretcek gibi . 0 olmadığından emin ol O yaratıklarda n'zamandır beyin var?[signature][hline]|Deathrack| Somebody elseis lover | Silence must be heart
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya yanlış mesajı quote ettin yada dalga geçiosun (ki her koşlda dalga eçiosun) hiç tavsiye etmem ;)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Deathrack Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bana uo'nun ciddiye alınacak bir yanını soyle bende ciddi olayım. Bu sadece bir oyun! real'de bukadar kassaydınız keske.. UO Kolig'ler üremeye devam ediyor..[signature][hline]|Deathrack| Somebody elseis lover | Silence must be heart [Bu mesaj Deathrack tarafından 22 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Worth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sen hiç ilgilenmediğin için yada sadece bir oyun olduğunu düşün düğün için gelip yazı yazdın.hmmm....vay be insanlar artık ilgi alanlarının dışına taşıyolar hem beyenmiyolar şikayetçiler hemde sohbet ediyolar valla bravo.forum nasıl kullanılırız bi yerlerde yaıyodu bulup oku istersen[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Chernobel, 22 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki: onu belirtmesi gerekmez.. SPhereda zaten 30 a kadar teach olayı vardır alla halla. teknoloji ne kadar gelişmiş .o zaman npctrainpercent'ı trainmax'ı hede hodoyu boşuna yapmışlar? yada biz vendorlara create'de boşuna skill veriyoruz?(xxx skill={xx.x xxx.x} yada ben cahilim.[signature][hline]Xaelin... [Bu mesaj _FrOsT_ tarafından 23 Eylül 2004 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Arion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Deathrack, 22 Eylül 2004 20:30 tarihinde demiş ki: Bana uo'nun ciddiye alınacak bir yanını soyle bende ciddi olayım. Bu sadece bir oyun! real'de bukadar kassaydınız keske.. UO Kolig'ler üremeye devam ediyor.. Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat), sphere bir emulatordur ve scripting de bir nevi programlama dilidir. Buradakiler UO Koligse sen hangi familyaya giriyorsun?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn 2
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 "Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)," ahahhahaHAHAHAHAHHA[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu topici up tutuyorum ki turkiyede ultima ne hallerde görün diye[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :)
Öne çıkan mesajlar