Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Andımız kaldırılsın yürüyüşü

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

iyice boku çıkıyor baya incelmeye başladı tiplere bakıyorum Allahın gücüne gitmesin yazdıkları yada taşıdıkları pankart ile ilgili 1 sayfa kendi fikirlerini yazamazlar, ulan ne lanet şey bu geldiğimiz noktaya bak.Geçmişde bu vatan için can veren ve şuan hala can veren bir sürü insan var utanmasalar onlarada el atacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Polyushka said:

cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı.

hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına.

cya losers.

http://forum.paticik.com/read.php?31,5033834,5033853#msg-5033853

hahaha çok iyi. bulan çıkmış
Sosyal ağlarda paylaş

Acayip kaymışınız konuda he, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene' kısmı batıyor bazı kesime bundan vesile and üstüne bu kadar yazılıp çizildi asıl beni sıkan geçmişini unutan unutana bu and ların( çünkü Türklük üstüne bir and ama tek and yoktur bir çok kesimin andı vardır hepsi Atatürkün milliyetci ve vatanı koruma ve hizmet üstüne gerekeni yapmak için söylenir )neden yazıldığı yada gelecek nesillere neden bırakıldığını hatırlamamaktan geçiyor.

Şu protesto edenlerin ve kürtlerin ne amaçları var anlamıyorum.Kürdistan kurulsa ne olacak devletmi olacaklar hayır sömürge olup çıkacaklar.Diğer kesim istediğini alsa ne olacak Osmanlının gül devrine girmeden önceki haline döneriz kaldı ki bir çok kesim oluşur bu bizi avrupayi bir yer yapmaz yada daha demokrat yada başka birşey.

Savaş bitti diye geçiniyoruz geçiniyorsunuz.Soğuk savaş bitti ardından savaş devam ediyor farklı sektörler fakrlı şekillerde neden çok daha taktiksel.Kitlesel olarak kimseyi feda etmeden gücü doğru yöneterek tökezletiyorsun devletleri ve devletlerin eskiden tamamlayamadığı ve eksik açıklarını kullanarak baltalıyor yaralıyor yada çökertiyorsun. bknz. kürt sorunu,islam laiklik ilişkileri vs..vs..

Bizim asıl sorunumuz eğitimsizlik ile birleşen türk geçmişinden bir haberdar olmaktır.Neden Osmanlı rejiminden çıktık ne amaçla çıktık ne amaçla türk kelimesini hak ettik, nedir yani bu.Atatürk dediğimiz adamın amacı neydi delimi bu adam önder mi yoksa sadec gazete küpürü okuyup,internetdeki
bilgi kirliğini bilgi sayıp mı öğreniyoruz.

İşler fena karışık bana sorarsanız.Türkiye üstüne oynanan oyunlar diğer ülkelerden fazla.

Şuda bir gerçek balkan ülkeleri ve abd geçmişini öğretip sahip çıkartmak için affedersiniz ASS lerini yırtıyorlar.Vatan şarkılarını hikayelerini diğer nesillere aktarmak için akıtılan para emek bizim yaptıklarımız yanında 0 kalır.

Bizde oturmuş anda yazan bir kelime üstünden protesto yapalım hatta ileri gidip and kaldıralım ne gerek var abi hatta istiklal marşınıda kaldıralım ölen ölmüş çokta tın.

Hatta bayrak kırmızı insanları agresif yapıyor boya pembeye.Kürdistanıda kuralım Ne gerek var Ne mutlu Türküm diyene arsız mallar sömürge olmak için yırtınıyorlar.

Ne diyim abi bumu yani geçmişe saygı, müslümanlık anlayışı.Bizim dinimiz bu kadar mı basit oldu nerede yazanlar nereed yapılanlar cidden ilginç.

Haberleri izliyorum bazende insanlar konuşuyor ne laflar ediyorlar akıllara zarar ya dinliyorum idrak etmeye çalışıyorum ne iş diye sonra aklıma Hitler geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...