stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 escape said: dfsd 2011-2012 eğitim öğretim senesinde foruma daha bi az giricem arkadaşlar kurtulucaksınız benden. int kaldırıcam yani. ayrıca bu espriler sayesinde artık daha bi motive oldum dfs verilmemiş sözler görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Deathblade said: escape yardımına ihtiyacım var. http://binary-services.sciencedirect.com/content/image/1-s2.0-S0045794906003257-si16.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 termometreyi sorduğu başlık gibisini açmadı ama bu da fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 stimpak said: escape said: dfsd 2011-2012 eğitim öğretim senesinde foruma daha bi az giricem arkadaşlar kurtulucaksınız benden. int kaldırıcam yani. ayrıca bu espriler sayesinde artık daha bi motive oldum dfs verilmemiş sözler görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sen bu temelle interneti kaldirmayi birak elektriksiz ortamda yasasan gene is yapmaz. Ha zaten gunumuzde internetsiz de olmuyor okuma isi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar