BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 heres re5 demis ben buliyim bi yerden o zaman aceba move kontrollerle oynaniyo mudur ole bisi wardi wiide re5 miydi acep o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 re5 move ile oynanıyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 @bonepart korkudan sadece gündüz oynayabiliyodum oyunu hehe :) move için yeni bi versiyon yapmışlardı "gold edition" "lost in nightmare" idi adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 normal versiyonda move yok mu yane ya sey iste sorun bole hodooo diye cok firlayan sey war mi gerilim mi yoksa gene kursun yetmiyo hic bi seye biliyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 1-2 sene oldu galiba yok oyle fırlayan bişiler, puzzle'lar da diğer RElere göre çok basit. bulmaca çözmek yerine koordinasyon ve hız gerektiriyor. arcade-action olmuş. galiba yok düz versiyon RE'nin move desteği :o ama yanlış bilgi vermiyim, çok araştırmadım move'um olmadığı için sefil ps3'çü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Trine yi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar