Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Selam, Oyunu bırakalı baya oldu. Elimde kalan madenci/lojistik bir karakter var. lvl5 exhummer, gallente freighter kullanıyor, 20güne flnda jump freightera binicek. Yanında 4m splik bir madenci karakteride bonus olarak vericem. asset olarak bi hulk var hatırladığım kadarıyla birde 300m para. Burdan 2 arkadaşa 2 karakter satış yapmıştım referans olarak onları verebilirim. Karakter şifre: aras Birde oyunu bırakan bir arkadaşım da karakterini satıyor burdan onun da linkini vereyim ilgilenen olursa onunla ilgili de konuşabiliriz. Pax şifre: aras (varsa tabi) ps: pazaralanı yerine buraya açtım zaten kısıtlı olan eve oyuncularına anca buradan ulaşılabiliyoruz :) Edit: TL olarak fiyat yazılmaması gerekmektedir. ÖM ile geri bilgi alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ben de pazar alanı tarafındaki linki vereyim o zaman... http://forum.paticik.com/read.php?27,5702900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar