Foxx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Beta account emaili gelmis, zamanim yok girip oynayacak. Isteyene vericem. www.darkandlight.com'dan oyuna bakabilirsiniz.
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 istiyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 daha çok yeni tatlar yeni zevkler peşinde koşuyorum diyelim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Soth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 boşş... tıraşş....:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 closed Beta acc küçüğün Open beta acc büyüğün demişler üzgünüm blackrose abi vallaha atalarımız böle demiş napiyim :( *! pm atar *[signature][hline]hö?
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Soth, 23 Eylül 2004 15:48 tarihinde demiş ki: boşş... tıraşş....:) tabi insan evlenince böyle oluyo demek ki bendim daha düne kadar milyarlarca dolar döküp account satın alan, bot account arayan...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Soth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 milyarlarca dolar?? abartmanında bölesi...acc leride satamadım hala:([signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hehe, aldilarmi yoksa, yine gec kaldim.. :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 en ufaanız benim benim olcak acc[signature][hline]hö?
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 blackrose ilk mesaj atmiş o yuzden ona veriyorum. Merak etmeyin arkadaslar ben zamaninda 20 kadar MMORPG oyununa beta application yapmistim. Gelir daha birsuru. Onlarida size veririm.
mikado Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bende siradayim o zaman :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Öne çıkan mesajlar