Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lucid Dreaming / Lucidity

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece bir kere başıma geldi, aşırı eğlenceliydi, zıplayıp uçmaya başladım :P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
Bazen rüya okadar sacmaliyoki rüya oldugunu anlamamak imkansiz hale geliyo ama ruya oldugunu anladiktan sonra pek fazla uzun surmuo :(
Bide soyle bisi var buda ayni kategoriye girermi bilmem.. counterin en populer zamanlarinda gunun 10 saati felan counter oynadiktan sonra uyudugum zaman ruyamin tamaminda counter oynamaya devam ediyodum ve uyandigimda baya bi yorgun oluyodum gercekten oynamis gibi.[signature][hline]Öfffff
Mesaj tarihi:
bir kere de benim başıma gelmişti rüyamda büyücüydüm ama rüyam böle monoton geçiyordu bürden rüya olduğunu farkedip acayip büyüler yapmaya başlamıştım ah fireball u hala hatırlıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Yok bu astral seyahat değil, ama astral seyahat yapmak istiyorsan ilk once bunu başarman lazım. İlk aşamalarında biri bu astral seyahat en son aşama...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 23 Eylül 2004 09:18 tarihinde demiş ki:
Bazen rüya okadar sacmaliyoki rüya oldugunu anlamamak imkansiz hale geliyo ama ruya oldugunu anladiktan sonra pek fazla uzun surmuo :(
Bide soyle bisi var buda ayni kategoriye girermi bilmem.. counterin en populer zamanlarinda gunun 10 saati felan counter oynadiktan sonra uyudugum zaman ruyamin tamaminda counter oynamaya devam ediyodum ve uyandigimda baya bi yorgun oluyodum gercekten oynamis gibi.

bu yorgun uyanma olayı igrenc bisey.
sebebide emin degilim ama rüyanda yaptıgın hareketleri gercektede yaparmışsın. cok fazla strafe right strafe left yapmışsın sen. :-p
bide bişey sorcam başın agrıyor muydu kalktıgında? zıplamışsındır falan mazallah[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
genelde counterda oluyo ama bazen daoc ruyasida goruorum 20 saat araliksiz oyundan sonra boyle ruyamda levelleri hizli hizli aliyorum bi uyaniorum hala ayni leveldayim boyle rezalet bisi bide hayal kirikligi olusuyo yorgunluk disinda :-p fiziksel bi hasar henuz gormedim l[signature][hline]Öfffff
Mesaj tarihi:
bende zamanında 20 saat ultimadan sonra brit bankta dolaşıyodum, ormanda ayı kesiyoduk falan[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
Mesaj tarihi:
küçükken farketmiştim kendimi kamyonun önüne falan attım,birşey olmadı sonra uyanayım uyanayım diye tekrarlıyordum,unuttum en sonunda.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
astral seyahat korkunç bişidir walla yaptığınız anda çok korkarsınız çünkü uyanıkken sağa dönüp yada aşağıya bakip bi anda kendinizi görünce YUSUF! olayına gelirsiniz direk, meditasyon derin gevşeme yapan insanlar çok karşılaşır bu durumla ama bundan başarılı olan insanlar genelde bir iş üzerinde 10 dakka durmaksınızın odaklanabilen tiplerdir(en benim sınırım 50 sn fln :))

lucid dreamingde ne yazıkki kendinizi ışınlayamazsınız, bunun sebebi belli bir yol üzerinde ilerlemekte olmanızdır ama bu yolda istediğinizi yaparsınız, bu lucid dreamingin olayı cozulemedi daha ama beyinde dalga boyu değişiyormuş bir anda herkesin yapabilecegi bir şey sadece bunun farkına bazıları daha kolay varıyor bazıları daha zor, mesela ben uzun sure ruyalarımı hatırlayamadım bile sonra ruya hatırlamak için bazı yontemler kullandım ondan sonra lucid dreaming yaşadığımı anladım(eh yani hatırlamadğım şeyi ne biliyim ztn)[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Mesaj tarihi:
yani şimdi astral seyahat olayına geçiş olmuyomu bu rüyada olduğunu farketmekle.çoğu kişi öyle diyoda sitelerde flnde öle yazıyo[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ya forumun son 2 sayfasını görmemişim açıklıyomus millet :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Yeni Oluştur...