Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft rogueları?

Solomnus

Öne çıkan mesajlar

1vs1 dusunmeyin oyunu. PvP'yi grupla yapacaksiniz sonucta. Tek basina niye oyle warlock'la kotu olursam diye dusunuyosun ki? Warlock grupta cok yararli diye soylemislerdi daha once. Rogue oyle massive dmg veriyo diye illa rogue olman yersiz. ayrica warrior olman da bence bu mantikla yanlis cunku kimse sana teke tek gelmeyecek, warrior olup ne kadar guclu olursan ol, 5 kisi cevreni sarinca lvl 60 olsan da aliyolar(mis). Bu ne demektir, tek basina oynamayacaksin; grup olacaksin. warlock gayet iyi. Ben sahsen yuksek lvl rogue'un grup icinde yuksek lvl bi warlock kadar yararli olacagini dusunmuyorum, ki sirf bu yuzden vazgecebilirim bile (tabi gecmeyecem).
die-guild'in movie'lerini cek. rogue'u baya guclu gostermis, yani iyi oynandi mi daatiyo ortaligi dooru, resmen ezip gecmis adamlar ama farketmen gereken en onemli ozellik adamlar grup olarak oynuyolar... yani cok kisi saldirdiklarinda birbirilerini kolluyolar. bu yuzden gucluler. ayrica movie'de sadece rogue u takip etme, warlock kestir gozune bi tane, paso onu takip et, napiyo nasi oynuyo ona bak...
yine sooluyorum, mmo oldugu icin, hepsi birbirini aldigi takdirde, bos bi karakter yapmis olmazsiniz. oyunayis biciminize ve zevkinize gore karakter secin, cunku siz birilerini kestikce, birileri de sizi kesecek; olmemeniz imkansiz.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun solo pvp yapamayacaksin zaten. UO'yu oynamissinizdir ucundan biraz. eger pvp server'inda olacaksaniz, onun gibi dusunun olayi. yani "mezarda" sizinle teketek kapisan cok az kisi olacak. en azindan birileri aradan mutlaka cikacak, o kadar kisinin oynadigi ortamda yalniz basiniza dovusmeniz dusuk ihtimal...

denge nasilsa kurulacak; duzgun oynarsaniz bircok kisiyi oldurursunuz, yeter ki siz eglenmenize bakin. ha tabi guzelim karakteri hakkini veremiyosaniz bu sizin sucunuz olur... movie'lerden birinde vardi, 2 troll priest bi rogue'u olduremiyo. ustelik hayvan falan da var arada. e cus yani...
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten olay ne biliyo musun oyun lvl 60 tan sora başlıyo bana göre mille kasıp 10 günde lvl 45 olabiliyosa ben en fazla 2 ayda lvl 60 yaparım ki 1 ayı geçeceğini sanmıyorum şimdi şöyle düşün ben olmuşum lvl 60 pvp serverında oynuyorum karakterde gnome warlock diyelim bizim ekip 5 kişi karşıdan bi party geliyo hordish partisi adamlar ne biliyim 2 rogue/assasin bi warrior bi mage falan şimdi benim partimdeki adamlar ilk olarak mageler dalıp onları aradan çıkartır bizim partyde de en kolay ölen ben olduğum için herkes ilk bana dalar sürekli secdeye yatarım yani her ırk dengeli falan ama nereye kadar benim zaten elinde asa değil de başka bişey taşıyan hiç kimsenin önünde şansım yüzde 10 u geçmez aynı şekilde magelere ve priestlere karşı tmm beni en çok eğlendircek class warlock ama sonuçta daha fazla gelişemediğim noktaya geldiğimde karakterimin hiç bi halta yaramadığını görmek de bana koyar yani anlatabildim sanırım sıkıntımı ? en ezik class warlock şu anda sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

abi roaknnis adventures diye bi dosya vae die clanının web sitesinde resmen katlettin sen beni ya adam akıyo alayına sonuçta öldü ama 2 şer 2 şer sömürüyo resmen şimdi kim istemez drizzt dourden gibi bi ranger olmayı böle palaların sallancak belinde senden mi korkarlar yoksa gnome warlocktan mı allah aşkına ?
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman priest ol, rogue un da HPsi dusuk ve cabuk oluyo. en saalam priest surekli heallarsin kendini. ya da warrior ol AR de olur rahat edersin...
dooru sooluyosun ama bi sekilde bi yolu vardir, oynayip izleyip oorenmek lazim. ne biliyim, geride duruyodur adam cok fazla. ya da kendine koruma aliyodur. klan'in saalam olursa adamlar seni daima korurlar, bi yolunu bulurlar yani. die'in iyi olmasinin en buyuk sebeplerinden birisi bu adamlar bencil oynamiyolar, mutlaka birbirilerine yardim ediyolar, priest orda birisinden dayak yiyo mesela, ama gidiyo warrior u healliyo kendisini heallamaktansa, sonra warrior hepsini olduruyo tabi... olay klan'da bitiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

walla sen giderr onden dalarsan armut gıbı geberırsın her zaman pvp demek allah verdı canı ben alırım onu deılkı stratejı tamamen onundekı adamlar mal olmıcak sorun burda warlock cok cok ezık olsa oyuna koymalarının mantıgı olmazdı sonucta herzaman ezmıceksın bırakta bıraz ezıl dimi? :P ne demısler ezıle ezıle emeyıde ogrenecen -,-[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar guclu olanı oynamaya calısırsanız zevk alamazsınız..
Bu oyun blizzardın taş/kagıt olayı vardır..
zevk alacagınız;guzel rp yapabılecegniz classı ve ırkı alın..[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!!
Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var..
--------------------------------------------
Gelecek için zaman boyutu açılır;
Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı
Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım..
Sosyal ağlarda paylaş

gank gruplarında olay en çok adamı kim öldürcek değildir hiçbir zaman bu daoctada böyleydi burdada böyle olur
önemli olan grubun savaşı maximum sayıda adamla bitirmesi
o yüzden priest sadece kendini heallemez
warriorda bodoz millete dalmaz daoctaki gibi bir guard vardir bg vardir vs gider casterı guardlar yanında durur caster temizler ortalığı
ama illa grpta yapılması gerekiyor denemez fakat şu var gladricte bilirki karşınıza sağlam bir gank grup çıkarsa ne akdar güçlü olursanız olun hayatta kalma şansınız çok düşük.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 23 Eylül 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
gank gruplarında olay en çok adamı kim öldürcek değildir hiçbir zaman bu daoctada böyleydi burdada böyle olur
önemli olan grubun savaşı maximum sayıda adamla bitirmesi
o yüzden priest sadece kendini heallemez
warriorda bodoz millete dalmaz daoctaki gibi bir guard vardir bg vardir vs gider casterı guardlar yanında durur caster temizler ortalığı
ama illa grpta yapılması gerekiyor denemez fakat şu var gladricte bilirki karşınıza sağlam bir gank grup çıkarsa ne akdar güçlü olursanız olun hayatta kalma şansınız çok düşük.

abi imzan çok dikkatimi çekti insan insanın kurdudur anlamına geliyo latincede ama işin garibi 2 gün önce öğrendim biyoloji dersinde geyik yapıyoduk hoca söyledi acaba CAL mezunu falan mısın istten sadece mrk ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...