Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dialogdaki yazıların fontu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Dialogların ıcındekı yazıların fontunu nasıl belırleyebılırız? Örn: bir dialog ıcındekı yazılar ibranice yazmak ıstıyorum mesela bır buyu yanında necro fontu olarak yazılmıs seklı.
(bunu arattım baya baska uo sıtelerınede baktım ama bulamadım eger varda ben bulamadıysam affeyleyın)
Mesaj tarihi:
7 olması lazmı ibranice

font nası değiştiriliyor onada pek emin değilim bi necro kitabı indirmiştim baktıydım 2 kere tıklayınca böle uo rune ları yazıyordu pek emin değilim

src.font 7

gibi bişeydi yanılmıyorsam[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
dialoglardaki "text" ile gelen yazıların fontu unifont.mul'dur.
client tabanlı, ince textler için (unifont1.mul) htmlgump kullanmalısın örnekleri zebula'da bulabilrisin.[signature][hline]*2Corbeau
guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
Zebulada baktım ama ben dialog un ıcındekı yazıların fontunu ayarlamak ıstıyorum. font numaralarını bılıyorum ama dıalog u yazarken text x,y,color,numara seklınde yapıoruz burada bır font kodu yazıcak yer yok zebulayı arastırdım baya ama bulamadıysamda sebebı cok ıyı bılmıyor olmamdır.
Mesaj tarihi:
ne yani kimse bılmıyormu sımdı yardım edecek yokmu? tabı app nın bırısı kalksa sphere nasıl acacam dese atlar 1534534 kısı yanıtlar bız aratalım bulamayalım yardım ıstıyelım kımse bakmasın oda ıyı be ben gıdım yenı topıc acım abı ben nasıl server acacam yardım bab kenk plssss sızde post kasın niyet belli
Mesaj tarihi:
arastırmadıkmı zannedıon bılmıosan nıe bu topıye yanıt yazıosun ha post bebesı senın gıbı app ler yuzunden bu forumun halı bole aramaya bı gır bakalım warmı bole konu ayrıyetten tek bu sıtede degıl baska kaynaklardanda arama yaptım yok bulamadım ben burda bı soru sordum yardım edecek sorunun cevabını verecek bırısının cevabını beklıom atlama ole keklık gıbı bılmıosan gıt konu dısında kas postunu bos muhabbet yapma burda yardım ıcın forum actım saptırma konuyu
Mesaj tarihi:
ya bak beni sinir etme beni
on=@click
var.font=
src.font=8
src.speechcolor=040
src.say NECRO DOMINUS
src.font=
return 0

al search etmeyi bilmiyorsan Ben napiyim

src.font=8 orayı değiştirince yazıları cıkar allahım ya
7 saniyede buldum senin 3 gündür aradığın lame şeyi!
[signature][hline]hö?

[Bu mesaj Erutan tarafından 23 Eylül 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
erutan beni yanlış anlama ama birşey söyleyeceğim. sanırım eleman dialog daki fontları soruor

[dialog d_xx]
x,x
resizepic x x x x x
text 1 1 0 0
text 1 1 0 1

[dialog d_xx text]
Hede?
Hodo

[dialog d_xx button]

yani yukarıdaki Hede? ve Hodo yazısını ibranice font'ta yazmak istiyor.[signature][hline]Xaelin...
Mesaj tarihi:
Frost Saol ya ben anlatamadım gunlerdır belkı senınkınden anlar aynen senın soledıgını yapmak ıstıyorum...

erutan yukarıda yazılanı okuyunca anlamıcak kadarsın oku bı ne sordugumu ondan sonra cevap ver o senın yazdıgını bızde bılıyoruz ama ben dıalog ıcındekı yazının fontunu degıstırıcem sayua degıl ok oku bıda oku bıda oku anlarsın bıda oku sen gene gene oku anlayana kadar oku oku oku okumaktan zarar gelmez zıplama hemen ole dıe oncekı postumdada soledım sana anla sonra yaz

[Bu mesaj Balik_ekmek tarafından 23 Eylül 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşım şimdi bronx un dediği gibi unifont1.mul için hrmlgump dediğimiz bir olay var eğer 55i kullanıyorsan basefont size=" 3 veya 4 veya 7" bu uc yazı ceşidini kullanarak farklı bir tarz yaratabilirisn hatta html yazabiliyorsan orada kullandığın = gibi kalınlaştırma yada italicleştirme tarzınada sahipsin yalnız oyun içinde kullanılan ve sadece konuşma sıranda yapabildiğin ibranice yazı çeşidini dialoglara aktarılmıyor diye biliyorum. Aslında yapılırda hiç uğraşmadım ona bi bakayım.[signature][hline][b]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 23 Eylül 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sende oku oku oku oku okumaktan kimse gebermemiş bak doktorlara 100 200 tane |||||||||||| böle kalınlıkta kitap okyuorlar bişey olmuyor 2 satırmı okuyamican?[signature][hline]hö?
  • Yeni Oluştur...