Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 format atmayı düşünüyorum da, konsollar için D: diskini fat32 yapmam gerektiydi zamanında. şimdi ben c: ve d: disklerimi tekrar birleştirerek ntfs yapmaya karar verdim. formatla bunu nasıl yaparım ?
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Başlat'a diskmgmt.msc yaz ve yönetici olarak çalıştır. Aşağıdaki mavi kenarlı dikdörtgenlerden D diskini bul. Sağ tıkla Birim sil. Sonra C kutusunu işaretle, birim genişlet'e tıkla. Tümü C ve NTFS olacaktır.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 D deki bilgiler gider öyle yalnız. işletim sistemi ne? win7'lerde falan direkt menüsü var içerik silmeden birleştiriyor.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 xp'yim. yok ben komple her şey sıfırlansın artık istiyorum.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Xp için. 1. dakika 22. saniye. Windows 7 için 1. dakika 5. saniye. Varolan partitionları görüceksin ekranında. Partitionun üstüne tıkla, kırmızı x tuşuna bas ekrandaki. İki partitionu da sil. Sonra New tuşu ile partition oluştur ve next tuşu ile ilerle. ok?
Öne çıkan mesajlar