-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kasadan çıkan sesten gına gelmiş biri olarak sonunda kasayı susturmaya karar verdim yaptıüım tespitsonucu ekran kkartı,cpu ve kasa fanının demirbaşlar olduğunu farkettim power supply dan pek ses çıkmıo gibi, ve bu demirbaşların kellelerini istiyorum :) aşadaki ürünleri alarak sorunu gidermeyi düşünüyorum,fikirlerinizi almak istedim overclock yapmayı düşünmüyorum,belki ekran kartını yapabilirim onun içinde bu fan yeterli olur herhalde işlemcim p41.6,anakart asus p4p800(yanlış olabilir),saphire radeon 9800pro aslında düşündüm de cpu yu da overclock edebilirim yetersiz kalırsa cpu yu overclock edersem soreun çıkarırmı bu sistem Kasa fanı 14$ ekran kartı fanı (artic cooling iceq) 23$ Silent Cat 80mm CPU Fan (A1780) 11$ çok da pahalı bi çözüm olmasın istedim yani 55$ a filan geliyo kdv ile sizce yeterli olur mu yada bu fan işe yaramaz dediniz filan varmı, bide daha önce fan monte etmedim cpu fanını takarken macun gerekiyo mu yoksa cuk oturuyomu [edit: mavi bilgisayar linkleri çalışmıyo, ordan overclok:cpu soğutucu,ekran kartı soğutucu bölümlerine bakın :)] [signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 21 Eylül 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 benim de cpu fanına ihtiyacım var da, sadece ses sorunu için 11$ vermeye değmez. gerçi verdiğin de 11$ ya :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 11$lik cpu fanı sadece fan. heatsinkin ona uygun mu bakalım???[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 nasıl öğrencez onu,[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Açıp kasayı bakacan. % 99 değildir. Orda cpu soğutucusu dediği standar 8cm fandan başka bişey değil. Önemli olan heatsinktir. Sistemin çok ısınmıyosa, ses çıkaran fanlara ufak dirençler bağlayıp sessizleştirebilrsin. Ya da, molex üzerinden 7V veya 5V modlarla yavaşlatabilirsin. Tabii bu soğutucuların performansını önemli ölçüde düşürecektir. Tehlikelidir.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar