armagildo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 alan olursa plz hemen yazsin dvmli o topik senin bu topik benim ugrasmayalim bi de nerden aldigiin yazarsa iyi olur. aslinda bu ay rts fanlari acisindan bayagi verimli gececek(geciyor.) warhammer 40000 : dawn of war icin warcraft 3 ten sonra cikmis en iyi rts deniyo. demosunu oynamaya bi turlu dolayamadim ama campaign kismi brz kenef. sadece marinelerle oynuyosun. valla goruslerinizi bekliyorum. bi de af buyrun ama kohan i yeni duydum. farki ne? bi de son artik kotor 2 ciksin ya. bugun episode 1 i izledim. icim bi kipir kipir oldu.[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 dawn of war bulan varsa anında yazsın p2p programlarında daha almancası var (nasıl oluyorsa? ) demmoyu oynadım demoda orclarla da oynayabiliyorsun ahanda buradan indireceğin bir yamayla orclarla oynabiliyorsun ve üzerine de termiatör squad ,land rider gibi bazı birimler açılıyor. Bir de açılış videosu ısmı var ki oscar lık tek kelimeyle...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 battleground eski bir oyun battlefronttan bahsediyorsan topic actim okursun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 haklisin battlefront tu ya o[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 o kadar sure marine lerle oynadiktan sonra orc lar bi garip geldi bu arada hic terminator yapan oldu mu? oynunun en guclu infantry siymis de. ig lar da fena deil campaign de baya bi ise yarayacaklar sanirim[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 vay azmo sende mi oynuyorsun masaüstü bizim burada sihir kafe vardı bir zamanlar, kapanmış artık. Onda oynanırdı bayağıı, sırf o iş için kullanılıyordu kafe artık.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Rome TW bugün yada dün çıkmış olması lazım. gamespot incelemesi[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: mexinth, 23 Eylül 2004 15:36 tarihinde demiş ki: vay azmo sende mi oynuyorsun masaüstü bizim burada sihir kafe vardı bir zamanlar, kapanmış artık. Onda oynanırdı bayağıı, sırf o iş için kullanılıyordu kafe artık. duruyo o hala psaj var bi tane adını hatırlamıyorum baya buyuk bisey en alt kata in biraz kucuk bi yer ama oynanıyo sihir hala duruyo yane[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ben Dawn Of War'un betasını oynadım. Gayet güzel yapmışlar. Savaşlar fln canlı zewkli ama bir süre sonra bayıyor. Unutmadan hero ile düşmanın 1000lerce rpye yaptığı askerleri kesmek çok zevkli oluyor..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar