Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Yarasın :) bel fıtığı varmış bende neden anlamadım bende neyse artık ilaç vermiş doktorlar onu kullancaz + emarım çekilcekmiş geçmiş olsun bana neden acaba yaf alla alla dümdüz cıkmış belim[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yuh ya nası başarmışın olm.. geçmiş olsun harbi. cıkcık çok işkencedir :/[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kaç kere dedim fliplerden önce ısın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bilgisayarın başında çok fazla ya da şekilsiz oturuyosan (küfreder gibi oldu nese) olmuş olabilir muhtemelen. halama bel fıtığı teşhisi konulmuştu, 10 gün yatakta istirahat demişlerdi. geçmiş olsun.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 4 gündür feci belim ağrıyo arkadaşım sırtıma su döktü baya bi süre dondum ondan sonraki gün halı saha macına gittik üstümde tshirt oturdum 1 saat dondum, bi gün sonra spora gittim terli terli dışarı çıkmak zorunda kaldım belim üşüdü acaba üşüttümmü öff öff feci bişi..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kiddo, 23 Eylül 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Kaç kere dedim fliplerden önce ısın diye :) ne yalan söyliyim eheh baya bi eğildiğim için bununda etkisi var said: wildpervert, 23 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki: yuh ya nası başarmışın olm.. geçmiş olsun harbi. cıkcık çok işkencedir :/ ne bilem başardık işte :) saolun bu arada[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 artık bel fıtığısın bak ikinci sınıf vatandaşsın hayatının sonuna kadar çekiceksin bunu bilmiyorum çok zor.. yabi bişey kaldıramıcan eğilemicen oturamıcan ayy çok zor valla *!deli moral verir*[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehueh askerede gidemicem :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 oha gidemicen mi oha ya onuda kurtarmışın arada helal uaheuhe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 *!gidip bellini fıttırır*[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 oha gecmıs olsun lan cok sakat nasıl kayıcan artık sen ?[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kayarız mrk etme :) hele board gelsin :-.D[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gecmıs olsun da euheuh mehueh modundasın cok beter biseydir o bi tuttumu acıdan kıvranırsın bırak kaymayı adım atamazsın ona göre[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bel fıtığı 0212 369 25 17[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: BlaCk_DmC, 23 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki: gecmıs olsun da euheuh mehueh modundasın cok beter biseydir o bi tuttumu acıdan kıvranırsın bırak kaymayı adım atamazsın ona göre pardon amca bişi olmadı bana iyim ben... bana bişi olmaz :) yarın tunca ben bide ark kaymaya gitcez hueuhe [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Eylül 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Erutan, 23 Eylül 2004 16:25 tarihinde demiş ki: Kayarız mrk etme :) hele board gelsin :-.D boardmı aldın lem nerden aldın nasıl aldın kaca aldın[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Valla benim amcam baya kastı çaba gösterdi son gördüğümde mekik çekip 2-3 km yüzüyordu. Sonuç: "fıtık oldum hayatım bitti" dediğin anda hayatın biter[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Sölemem abi :D msn'e geh[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yettım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 SEn bana bıse olmaz de Flsahdekı cocuk gıbı yapısacaksın Bankanın duvarına goruceksın ozaman :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: wildpervert, 23 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki: *!gidip bellini fıttırır* ahaha fıttır abi fıttır belini[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 geçmiş ossun[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar