Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bel fıtığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarasın :)

bel fıtığı varmış bende neden anlamadım bende neyse artık ilaç vermiş doktorlar onu kullancaz + emarım çekilcekmiş geçmiş olsun bana neden acaba yaf alla alla

dümdüz cıkmış belim[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
bilgisayarın başında çok fazla ya da şekilsiz oturuyosan (küfreder gibi oldu nese) olmuş olabilir muhtemelen. halama bel fıtığı teşhisi konulmuştu, 10 gün yatakta istirahat demişlerdi. geçmiş olsun.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
4 gündür feci belim ağrıyo arkadaşım sırtıma su döktü baya bi süre dondum ondan sonraki gün halı saha macına gittik üstümde tshirt oturdum 1 saat dondum, bi gün sonra spora gittim terli terli dışarı çıkmak zorunda kaldım belim üşüdü acaba üşüttümmü öff öff feci bişi..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 23 Eylül 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
Kaç kere dedim fliplerden önce ısın diye :)

ne yalan söyliyim eheh baya bi eğildiğim için bununda etkisi var

said:
wildpervert, 23 Eylül 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
yuh ya nası başarmışın olm..
geçmiş olsun harbi. cıkcık çok işkencedir :/

ne bilem başardık işte :)

saolun bu arada[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
artık bel fıtığısın bak ikinci sınıf vatandaşsın hayatının sonuna kadar çekiceksin bunu bilmiyorum çok zor.. yabi bişey kaldıramıcan eğilemicen oturamıcan ayy çok zor valla
*!deli moral verir*[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
oha gecmıs olsun lan cok sakat nasıl kayıcan artık sen ?[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
gecmıs olsun da euheuh mehueh modundasın cok beter biseydir o bi tuttumu acıdan kıvranırsın bırak kaymayı adım atamazsın ona göre[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 23 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
gecmıs olsun da euheuh mehueh modundasın cok beter biseydir o bi tuttumu acıdan kıvranırsın bırak kaymayı adım atamazsın ona göre

pardon amca bişi olmadı bana iyim ben... bana bişi olmaz :)

yarın tunca ben bide ark kaymaya gitcez hueuhe
[signature][hline]hö?

[Bu mesaj Erutan tarafından 23 Eylül 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 23 Eylül 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
Kayarız mrk etme :) hele board gelsin :-.D

boardmı aldın lem nerden aldın nasıl aldın kaca aldın[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 23 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
*!gidip bellini fıttırır*

ahaha fıttır abi fıttır belini[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
  • Yeni Oluştur...