pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 erzincan,erzurum,kars,van,ağrı,ardahan,ığdır sadece bu 7 şehri gezmeyi planlıyorum,ortalama olarak ığdır hariç türkiyenin en serin şehirleri,hem folklorü,hem yiyecek içecek ne varsa hepsini denemeyi düşünüyorum,ayrıca düğünlerini merak ediyorum,girip halay bile çekebilecek zindelikte hissediyorum kendimi,başka önerileri olan varsa yazarsa sevinirim,sakın deniz,kum,ot,bok demeyin sevmiyorum denizi,karasal iklim adamıyım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bizim bi arkadaş var murat karayılan onu ziyaret et ismimi ver gezdirsin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ama içinde gezdirsin şehirlerin pek taşraya götürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 5 sayfa olur. sonrasını bilemem çok uzun ömürlü değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Masakari said: ama içinde gezdirsin şehirlerin pek taşraya götürmesin guzel guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 içinde gezdirirse iyi olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 senin gezdirdimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 soru güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 3 ay kadar önce erzurumdan araba kiralayıp şu rotayı izlemiştim 2 ecnebi kızla: erzurum-trabzon-uzungöl-ayder-artvin-kars-ığdır-doğubeyazıt-van-mardin ve mardin'den sonra tekrar erzurum. 3000km'den fazla yol yapmışız 8 günde. iyidir doğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bende perşembe çıkcam sanırım,artık rüzgar nere eserse oraya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Masakari said: ama içinde gezdirsin şehirlerin pek taşraya götürmesin sadkfhsdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 o diil de Antep falan iyi diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Masakari said: ama içinde gezdirsin şehirlerin pek taşraya götürmesin HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Masakari said: ama içinde gezdirsin şehirlerin pek taşraya götürmesin hahaahahahahsdlkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar