Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lys 2011 sonuçları

eileithyia

Öne çıkan mesajlar

moncici said:

Tokasra said:

Ben batırmışım ya lysde boğaziçi iktisat zor gibi, uluslararası ticaret olucak artık

vay bizim fakülte
gel gel iyidir kızlar falan güzel kapalı havuz var kampüste daha ne olsun.

vayy paticikten birileri var mıydı orada ya, daha önce sormuştum demek ki görmemişsin :D
sen hangi bölümdesin ?

Allure- said:

uluslararası ticaret 3 senelik değil mi ya? yüksekokul hesabı? ne gerek var o kadar puan yapıp yüksekokul okumaya.

yok abicim gayet dört sene+hazırlık, beş senede bitiyor :D isminde yüksekokul geçiyor ama ilk kurulduğunda öyleymiş sanırım ondan. bitirdikten sonra üstüne master da yapılıyor, okurken çap yapmaya da izin veriyorlar. normal fakülteden adı dışında ve mezun olmak için 70 gün fln staj istemeleri dışında bir fark yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

RamsesII said:

Helal kardeşim boğaziçi tıpla odtü tıp türkiyenin en iyi 2 tıp fakültesidir.

eyvallah abi, boğaziçi kızları daha güzel diyorlar ama sen bu konuda bir bilgilendirsen beni.

degil.

Şakayı bir kenara koyarsak ağır hipster var orda ya :D Ama öyle istanbul üni gibi anarşik hipsterlar degil baya bildigin tatlı hipsterlardan, canıms.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi kampüs abi, avcılar mı?
tam yanıbaşında iü yurdu var bi kere, avcılarda kiralar ucuz, kolay ev bulursun.

bir de artık metrobüs olduğundan, k.çekmece, sefaköy'e bakabilirsin 10 dk fln sürer. hatta bu sene sonuna doğru beylikdüzü tarafına olan metrobüsü de bitiriyorlarmış(29 ekim diyorlar). esenyurt veya b.düzü falan oralarda kalsan 15 dakikada kampüste olursun en fazla metrobüsle.

pek fazla değildir oralarda da kiralar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yok abi onu basın söylüyordu şimdi direk ösym demiş.

said:

BASIN DUYURUSU

(12 Ağustos 2011)

2011-ÖSYS: Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanma aşamasındadır.

Yerleştirme sonuçları 19 Ağustos 2011 Cuma günüt saat 15.00’dan itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM Başkanlığı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...