Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Blackberry Tour

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikada verizondan aldigim blackberry tour telefonumu satiyorum.

simlocku acilmistir her kartla calisio yani, ustune ustluk pasaport kaydi da var yani onla da ugrasmicaksiniz, kendim iphone kullaniyorum hatta onu da satabilirim iyi fiyat veren cikarsa =)

ama oncelikli bunu satiyorum.

kasasinda cizikler mevcut tabi 2 yillik telefon ama kasasi degistirilebiliyor 100 tl ye kadikoyde.

fiyat olarak sahibinden.com da 350 tl dedim.

paticike ozel fiyat 300 tl dir. istanbuldayim bu arada kargoyla fln ugrastirmayin lutfen elden alisveris yapalim.

ha bu arada sarj cihazi amerikada kaldi ama bilge baglama kablosu var ondan da sarj edebilirsiniz. kulakligi da mevcut.
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-satilik-blackberry-tour-cep-telefonu-54711643/detay/

budur linki ama resim yok orda da, telefonun kasasinda cizikler var ama 100 tl ye kasa degistiriliyor kadikoyde yepyeni olur yani, baska da bir sorunu yok, ha bir de sarj cihazi yok =)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya turkiyede calisiyor eminim, turkcell kartimla kullandim hatta su an acik butun kartlara olmasi lazim yani dediklerinin. fiyatta en son 250 yapicam artik ama o da son olur. yoksa evde kalacak ekstra telefon olarak arada degisiklik amacli kullanirim =)
Mesaj tarihi:
Hocam yanlış anlama ürünü karalamak değil amacım veya satışını baltalamak ama az evvel telefoncu arkadaşımla görüştüm bana almamam için bir sürü neden sıraladı:

1- Türkiyeye gelmediği için tamiri çok zor olur parça sıkıntısı falan dedi
2- Topluların içi toz dolar 5 ay sonra kullanılmaz hale gelir dedi
3- 2-3 sene once cıkan modelin pil omru bıtmek uzere olur dedi
4- Model artık demode kalmış dedi.

Şu durumda 200 bile etmez dedi...
  • Yeni Oluştur...